Vedetele isi fac de cap

Nu stim de ce, dar spiritul Valentine's Day nu le-a prea cuprins, de-a lungul timpului, pe vedetele de la noi. Oricum, ele nu se sfiesc sa spuna ca, pentru o seara romantica, oricare ar fi ea, ar alege ceva specialitati la un restaurant select si momente
  • Publicat:
Vedetele isi fac de cap
Vedetele isi fac de cap

Dana Savuica- Nebunii si-un biletel

Eu si sotul meu petrecem o seara romantica oricand avem chef, nu doar de Valentine’s Day.

Mai intai mergem la un restaurant de lux, unde mancam doar fructe de mare si caviar. Apoi ne luam o camera tot la un hotel de lux, unde apelam la toate serviciile. In final, punem pe usa biletelul „nu deranjati” si ne facem de cap.

Carmen Bruma- Fara clisee

Va puteti imagina ce fac eu de Valentine’s Day. Oricum, nu-mi plac cliseele, adica celebra masa cu lumanari, petale de trandafiri pe fata de masa si un pat in fundal. Mi-ar fi jena de o asemenea imagine si oricum mi-ar strica cheful de orice.

Cristina Rus- Haine-n vant

Eu oricum vad bine inceputul unei seri de Valentine’s, din care sa nu lipseasca o cina intr-un loc fara lumina. Ar merge o lumanare ca sa vedem ce mancam, daca mancam. Dupa aceea urmeaza ce urmeaza, cred ca lucrul la care va ganditi si voi. Mie imi place sa zboare hainele prin aer cat mai mult timp. Si, firesc, sa fiu cu iubitul meu.

 

 

 

 

 

 

Andrei (Morandi)- O prima experienta
Pana acum nu m-am gandit prea tare la ceea ce as face de Valentine’s Day, pentru ca nu am avut o prietena pe o perioada mai lunga. E cam greu sa-mi imaginez, dar as vrea ca pe 14 februarie sa stam de dimineata si pana in dimineata urmatoare impreuna si sa facem doar ce ne trece prin cap, fara prejudecati.

Urmărește CSID.ro pe Google News
In cautarea sinelui
In cautarea sinelui
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân