Vedete surprinse în ipostaze amuzante la Globurile de Aur

În noaptea dinspre 12 spre 13 ianuarie s-au decernat Globurile de Aur 2014. Actriţele au defilat pe covorul roşu cu cele mai noi şi spectaculoase apariţii vestimentare, marele câştigător al celei de-a 71-a ediţii a evenimentului fiind lungmetrajul “Ţeapă în stil american/American Hustle”, unde pelicula a obţinut trei trofee, printre care şi premiul la categoria „cel mai bun film de comedie/musical”.
  • Publicat:

În noaptea de 12 spre 13 ianuarie s-au decernat Globurile de Aur 2014.

Actriţele au defilat pe covorul roşu cu cele mai noi şi spectaculoase apariţii vestimentare, marele câştigător al celei de-a 71-a ediţii a evenimentului fiind lungmetrajul “Ţeapă în stil american/American Hustle”, peliculă care a obţinut trei trofee, printre care şi premiul la categoria „cel mai bun film de comedie/musical”.

Gala de decernare a Globurilor de Aur a fost prezentată de actriţele de comedie Tina Fey şi Amy Poehler. Ceremonia a fost produsă de Dick Clark Productions, alături de Asociaţia presei străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA), organizatoarea galei premiilor Globul de Aur.
 

Pe lângă premiile care le-au fost acordate, vedetele au avut parte şi de momente mai puţin glorioase, ba chiar uşor penibile. Iată câteva dintre ele!

Urmărește CSID.ro pe Google News
Iulia Pocol - web-editor
De mai bine de o săptămână, scriu şi rescriu acest text. Am înţeles că trebuie să pară profesionist, dar să nu vă sperie. Sincer, la 20 de ani, nu aş putea spune că experienţa mă recomandă şi nici că sănătatea era interesul meu principal. Totuşi, nu pot să nu recunosc interesul ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân