Vedete pentru care timpul s-a oprit în loc

Arată impecabil, deşi timpul este rău şi nedrept cu fiecare dintre noi. Şi totuşi, există câteva reţete care ne pot ajuta să arătăm bine şi la 50, 60 sau 70 de ani. Pe lângă sport şi gene bune, cea mai importantă dintre acestea este folosirea la maximum a inteligenţei.
  • Publicat:
Vedete pentru care timpul s-a oprit în loc
Cuprins
  1.  
  2.  

Arată impecabil, deşi timpul este rău şi nedrept cu fiecare dintre noi. Şi totuşi, există câteva reţete care ne pot ajuta să arătăm bine şi la 50, 60 sau 70 de ani. Pe lângă sport şi gene bune, cea mai importantă dintre acestea este folosirea la maximum a inteligenţei.

Madonna s-a născut în 1958 şi a vândut milioane de albume în peste 30 de ani de carieră. La fiecare album, Madonna a apărut cu un look nou, iar an de an corpul ei a devenit mai musculos. Face fitness zilnic până la epuizare şi acesta e motivul pentru care, la 54 de ani, corpul ei se compară cu al oricărei tinere sportive. În 1984, când era pe val, a lansat practic moda disco printre tinerele de atunci.

Şi-a deschis un magazin la New York în care şi-a vândut hainele pe care le purta pe scenă, iar milioane de adolescente i-au devenit clienţi fideli. Hainele lansate atunci îi vin şi astăzi. Madonna e un fan al activităţilor fizice intense, fără de care n-ar rezista pe scenă. Dar îşi justifică faptul că rezistă timpului prin inteligenţă. Se bucură de un IQ de 140, comparabil cu al multor genii. “Trebuie mai întâi să gândeşti să fii tânăr, în formă, cu o faţă acceptabilă ca să ai toate aceste lucruri”, spune ea.

Kim e vegetariană

Kim Basinger s-a născut în 1953, deci anul viitor împlineşte, dacă vă vine să credeţi, 60 de ani. La 20 de ani lucra ca model şi câştiga 1.000 de dolari pe zi. Acum 26 de ani, cucerea întreaga planetă cu formele ei în filmul “9 săptămâni şi jumătate”. Este prima actriţă care a pozat în Playboy şi care a câştigat ulterior un premiu Oscar. După ea a mai reuşit această performanţă doar Charlize Theron. Kim Basinger îşi explică frumuseţea care nu trece odată cu timpul prin gene. În familia ei există atât indieni americani, cât şi irlandezi.

Pe de altă parte, Kim este vegetariană de ani de zile şi spune că, în felul acesta, îşi menţine un trup perfect. Şi mai are un secret, spune ea. A născut la 41 de ani primul şi singurul ei copil. Actriţa crede că sarcina după prima tinereţe e un motiv să te menţii proaspătă tot timpul. În plus, un copil mic la 50 de ani nu face decât să te menţină într-o formă de invidiat, spune ea. “Trebuia să arăt bine ca să nu creadă colegii copilului meu că vine cu bunica la grădiniţă.” Şi Kim are un IQ mult mai mare decât media.

Cindy are creme

Cindy Crawford s-a născut în 1966, aşadar a împlinit 46 de ani. A început să lucreze ca model la 17 ani şi a devenit în scurt timp favorita americanilor şi tipul de frumuseţe pe care l-au preferat cele mai multe companii din lume. Spune despre trupul ei că e foarte puternic. “Pot să car mobilă, pot să călăresc, pot să joc baschet. Corpul meu e o maşinărie puternică şi care funcţionează foarte bine”, spune ea. Iubeşte ciocolata şi nu se poate abţine de la această plăcere.

“Deci trebuie să fac sport ca să arăt rezonabil.” Şi chiar face în fiecare zi. Este singurul ei secret în privinţa siluetei. Cât priveşte faţa, ei bine, nu are operaţii estetice şi arată impecabil. “Cu faţa stau bine”, spune ea, “dar îmi aplic tone de creme împotriva celulitei pentru că am 46 de ani şi timpul a trecut şi pentru mine”. Deci sport plus creme obligatoriu. Şi gene foarte bune şi suficientă minte ca să-şi dorească să arate decent la orice vârstă.

Sophia rezistă cu paste
Sophia Loren s-a născut în 1934, probabil în acelaşi an ca bunica voastră. Şi totuşi a pozat în 2007 în calendarul Pirelli, în care pozează cele mai tinere şi mai frumoase femei din lume. La 72 de ani, a devenit cel mai în vârstă model din istorie. Apropo, fotografiile au fost impecabile. Ea spune că a rămas tânără pentru că nu a fumat şi nu a pierdut nopţile niciodată. “Am fost căsătorită cu un bărbat cu  22 de ani mai în vârstă decât mine pe care l-am iubit şi pe care nu l-am înşelat niciodată.

Aventurile te consumă mai mult decât orice”, crede ea, “şi îţi lasă urme urâte pe chip”. Până acum nu a recunoscut că şi-a făcut vreo operaţie estetică. Şi chiar dacă ar fi suferit o astfel de intervenţie, a fost perfect realizată şi perfect păstrată de un chip impecabil. Peste numai 3 ani va împlini 80 de ani! Vă vine să credeţi? Apropo, mai are un secret.

“Am mâncat toată viaţa mea paste din grâu dur integral. Le-am gătit italieneşte, cu busuioc şi suc de roşii. Să ştii să găteşti e un act de dragoste, de care te bucuri atât tu, cât şi cei din familie. Părerea mea e că toată lumea ar trebui să gătească.” Şi o altă explicaţie a frumuseţii ei care se menţine în pofida trecerii timpului este mama. “Am avut un noroc enorm în viaţă. Mama mea era extrem de frumoasă.”

Oprah scrie de la 2 ani şi jumătate
Oprah Winfrey e născută în 1954. La 19 ani, a început să lucreze în televiziune şi ulterior a făcut istorie în acest domeniu. Este cea mai urmărită şi mai bogată prezentatoare din istoria televiziunii. În plus, singura femeie care îşi produce singură show-ul şi deţine de asemenea compania care realizează producţia TV.

Toată viaţa a avut probleme mari cu greutatea pe care le-a povestit cu lux de amănunte telespectatorilor şi astfel şi-a crescut spectaculos audienţa care oricum era enormă. A ţinut cont de o tonă de reţete pentru reducerea masei corporale, dar până la urmă tot nu s-a putut încadra în categoria persoanelor suple. Cu toate acestea, faţa ei arată împecabil şi se spune că nu a făcut operaţii estetice de reîntinerire. Ea îşi justifică frumuseţea prin succes.

“Dacă ai succes în ceea ce faci, se vede pe chipul tău. Dacă eşti deştept, se va vedea pe faţa ta acest lucru şi vei părea cu 20 de ani mai tânăr decât vârsta reală.” Nu o putem contrazice. Apropo, Oprah a învăţat să scrie şi să citească la 
2 ani şi jumătate ani. Atunci, i-a scris pe un bileţel învăţătoarei că ar trebui să fie în clasa întâi. S-a înscris în clasa întâi şi la scurt timp a trecut într-a treia şi tot aşa toată perioada în care a fost elevă.

Citeşte şi: Păcăleşte timpul: cum să ai o piele mereu tânără

Este reversibil procesul de îmbătrânire? DA!

Tom Cruise: Tinereţe cu găinaţ de privighetoare

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andreea Groza - Redactor colaborator
Mă întâlnesc în fiecare zi cu doctori. Pentru cei mai mulţi pământeni, care nu sunt ipohondri, probabil, acest comportament pare ciudat. Dar socializăm în cadrul unor interviuri în care noi, echipa, încercăm să aflăm poveşti scurte şi concise despre cum putem să funcţionăm optim. Fiecare ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân