Vedete infectate cu COVID-19

De la începutul pandemiei au apărut vedete care au declarat că au fost infectate cu noul coronavirus. Iată o listă cu 20 dintre starurile care au declarat acest lucru.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Vedete infectate cu COVID-19

Coronavirusul se răspândeşte extrem de rapid, iar pentru vedetele care nu au reuşit să îşi pună pauză în viaţă în totalitate, aceasta a fost o perioadă extrem de dificilă. Iată 20 dintre cele mai cunoscute vedete care au contractat virusul:

Pink

Cântăreaţa a abordat subiectul pe Instagram pe 3 aprilie, spunând că a ajuns la medic imediat după ce ea şi fiul ei de trei ani au început să experimenteze simptome COVID-19 încă din martie. După ce a stat în carantină timp de două săptămâni, a fost testată negativ în cele din urmă.

Andrea Bocelli

Cântăreţul italian de operă a transmis pe Facebook că a fost testat pozitiv cu virusul în martie, dar s-a recuperat complet până la sfârşitul lunii.

Tom Hanks

Actorul Tom Hanks şi soţia sa, actriţa şi cântăreaţa Rita Wilson, au fost printre primele vedete care au anunţat că au fost infectaţi cu virusul. Cuplul a fost testat pozitiv la noul coronavirus la mijlocul lunii martie, în timp ce se afla în Australia. După ce şi-a revenit şi s-a întors în Statele Unite, Hanks a rugat oamenii să ia totul în serios, pentru a încetini răspândirea bolii.

Boris Johnson

Pe 27 martie, prim-ministrul britanic Boris Johnson a postat pe Twitter un videoclip în care explica faptul că şi el a fost diagnosticat cu virusul: „În ultimele 24 de ore am dezvoltat simptome uşoare şi am fost testat pozitiv pentru coronavirus”, a scris el.

Prinţul Albert al II-lea

Prinţul Albert al II-lea de Monaco a devenit al doilea membru regal şi primul şef de stat care a contractat virusul, fiind testat pozitiv pe 19 martie. Prinţul în vârstă de 62 de ani a lucrat de acasă şi a urmat un tratament recomandat de doctor, potrivit unei declaraţii oficiale a palatului.

Prinţul Charles

Un purtător de cuvânt al moştenitorului tronului britanic a declarat, pe 25 martie, că prinţul Charles a fost testat pozitiv pentru coronavirus şi prezintă simptome uşoare. Ducesa de Cornwall a fost testată negativ şi a stat în izolare cu soţul său, în Scoţia.

Antonio Banderas

Actorul a avut cea mai proastă aniversare de 60 de ani, dezvăluind pe 10 august că este pozitiv: „Aş dori să adaug că mă simt relativ bine, doar puţin mai obosit decât de obicei şi am încredere că mă voi recupera cât mai curând posibil, urmând instrucţiuni medicale care sper să îmi permită să depăşesc perioada infecţioasă”, a scris Banderas pe reţelele de socializare.

Kevin Hart

Comediantul a susţinut că a fost testat pozitiv pentru coronavirus undeva la începutul pandemiei la unul dintre emisiunile lui Dave Chappelle „An Intimate Socially Distanced Affair”. „Problema este că am avut-o cam în acelaşi timp cu Tom Hanks şi nu aş putea spune nimic pentru că este mai faimos decât mine”, a spus Hart, potrivit unui raport „Page Six” din 24 august.

Usain Bolt

Atletul olimpic a fost testat pozitiv pentru COVID-19, fără însă a avea simptome, a confirmat agentul său CNN pe 25 august după ce Bolt a abordat speculaţiile într-un videoclip postat pe Twitter din 24 august. Testul pozitiv a venit la scurt timp după ce Bolt a organizat o petrecere, fără mască, pentru împlinirea vârstei de 34 de ani.

J Balvin

Popularul muzician columbian a dezvăluit pe 13 august că îşi revine după infecţia cu coronavirus şi şi-a îndemnat fanii să ia în serios virusul: „În acest moment, mă simt mai bine. Au fost zile foarte dificile, foarte complicate”, a declarat el.

Robert Pattinson

Tânărul de 34 de ani, cel mai bine cunoscut pentru rolul de vampir, Edward Cullen, di Twilight, a ieşit pozitiv la testul pentru COVID-19, întrerupând producţia filmului său „The Batman ”la doar trei zile după ce aceasta fusese reluată.

Dwayne „The Rock” Johnson

Luptătorul, devenit acum vedetă de cinema, a fost una dintre starurile care s-a îmbolnăvit recent. Într-un videoclip postat pe Instagram, Johnson a dezvăluit că el, soţia sa şi cele două fiice au fost testaţi pozitiv – adăugând că el a avut o serie de simptome destul de severe.

Neymar

Neymar este unul dintre cei trei jucători de la Paris Saint-Germain care au contractat virusul, potrivit agenţiei de ştiri AFP. Neymar a postat ulterior o poză pe Instagram cu fiul său, care, de asemenea, ar fi avut rezultate pozitive.

Silvio Berlusconi

Fostul premier italian, în vârstă de 83 de ani, a fost testat pozitiv pentru virus, fiind însă asimptomatic. Fostul premier a contractat virusul în urma unei vacanţe petrecută de-a lungul coastei Sardiniei.

Bryan Cranston

Actorul din serialul Breaking Bad a dezvăluit pe 30 iulie că a suferit de coronavirus „cu puţin timp în urmă” şi că este „foarte norocos”, deoarece a avut doar „simptome uşoare”. Cranston, care a spus că a fost infectat, în ciuda faptului că a respectat reguli foarte strice, a mai declarat şi că a donat plasmă.

Jair Bolsonaro

Preşedintele Braziliei, care a minimizat în mod repetat severitatea pandemiei, a contractat virusul în iulie. El a fost criticat pentru că a ignorat măsurile de siguranţă recomandate de experţii în sănătate atât înainte, cât şi după diagnosticul său, inclusiv strângerea mâinii şi îmbrăţişarea suporterilor în mulţimi. Soţia şi fiii săi au fost, de asemenea, testaţi pozitiv.

Sophie Gregoire Trudeau

Sophie Gregoire Trudeau, soţia prim-ministrului canadian Justin Trudeau, a fost testată pozitiv pentru coronavirus după ce s-a întors din Regatul Unit la jumătatea lunii martie. Soţul ei a anunţat mai târziu că a intrat în autoizolare.

Idris Elba

Actorul şi muzicianul britanic Idris Elba a distribuit pe 16 martie un videoclip pe Twitter, pentru a anunţa că a fost testat pozitiv la coronavirus. Elba apărea în videoclip împreună cu soţia sa, Sabrina Dhowre, care la momentul respectiv nu fusese testată încă. El şi-a îndemnat telespectatorii să respecte solidaritatea globală, distanţarea socială şi să folosească frecvent săpunul pentru a combate răspândirea virusului.

Lena Dunham

Pe 31 iulie Lena Dunham a scris pe Instagram despre calvarul ei cu COVID-19, despre care spune că l-a luat la mijlocul lunii martie şi s-a luptat timp de 21 de zile cu el. Ulterior, ea a continuat să aibă simptome persistente, fiind diagnosticată cu insuficienţă suprarenală clinică şi migrenă cronică, pe care spune că nu le-a avut înainte de a fi infectată cu noul coronavirus.

Ann Sullivan

Fostul pictor şi animator Disney, care a lucrat la filme precum „Mica Sirenă, Regele Leu şi Lilo & Stitch”, s-a stins din viaţă la vârsta de 91 de ani din cauza virusului COVID-19, potrivit The Hollywood Reporter.

Nici în România situaţia nu a stat diferit, din ce în ce mai multe vedete fiind testate pozitiv pentru noul coronavirus. Dintre acestea, le enumerăm pe  Andreea Esca, Adelina Pestriţu, Alina Puşcaş, Marcel Pavel şi Andrei Ştefănescu.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Poptean - Psiholog
Am scris peste 10 ani pentru Ce se întâmplă doctore, timp în care am realizat sute de articole, interviuri cu medici și specialiști în diverse domenii, materiale video, conferințe și emisiuni live. Mai mult, sunt mamă a doi băieți minunați care mi-au oferit ocazia să văd lumea prin ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân