Vedete din România care au avut mari probleme cu tenul. Acneea le-a dat bătăi de cap ani la rând

  • Publicat:

Fac tot posibilul să afișeze mai mereu o imagine impecabilă, însă chiar și ele au probleme cu tenul. Iată care sunt vedetele care s-au confruntat cu puseele de acnee și cu coșurile inestetice.

5 vedete autohtone care au avut probleme cu tenul

Dana Săvuică

Dana Săvuică a avut mai mereu probleme cu acneea, după cum chiar ea a declarat într-un interviu: ”Toată viaţa am suferit că am un ten acneic şi sensibil”.

Pentru tratarea problemelor, fostul model a apelat la „terapia vampir”, o metodă de juvenare facială. Mai mult, stilul de viață sănătos și alimentația corespunzătoare au contribuit simțitor la vindecarea afecțiunii.

Citește și: Acneea şi legătura cu alimentaţia: mit sau realitate?

Ruby

Ruby, pe numele său real, Ana Claudia Grigore s-a confruntat cu acneea saboreică în timpul filmărilor de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Pe atunci, tenul artistei părea de nerecunoscut, motiv pentru care aceasta a și dorit să părăsească competiția.

”Am mare grijă de tenul meu, nu dorm machiată niciodată. Atunci când îmi apare câte un coş, pun imediat pastă de dinţi pe el”, a declarat Ruby într-un interviu.

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu s-a trezit peste noapte cu o iritație destul de urâtă și o mulțime de pustule dureroase, potrivit spuselor ei. “Prima dată am încercat să mă tratez singură acasă, evoluţia însă a fost nefastă, s-au înmulţit mai rău. Am început să rup bubiţele şi am rămas cu semne pe faţă”, a declarat pe atunci Nicoleta.

Îndrăgita actrița a apelat la o mulțime de tratamente și a vizitat mulți medici. Până la urmă, Nicoleta s-a tratat cu apă de argint colonial: “Am şi băut, dar mi-am tamponat şi faţa cu soluţia respectivă”.

Elena Ionescu

Fosta componentă a trupei Mandinga a trăit o adevărată drama pentru mulți ani din cauza acneei, aceasta luptându-se chiar cu o formă severă de boală.

Potrivit spuselor artistei, totul a pornit de la un stafilococ pe care l-a tratat cu antibiotic. Recuperarea a durat îndelung și i-a lăsat și urme inestetice pe chip.

Raluka

Raluka, pe numele său real, Alexandra Raluca Nistor, s-a luptat cu acneea mai bine de zece ani. Și mult timp a încercat mascheze coșurile inestetice cu ajutorul machiajului. Cântăreața a apelat însă la vestitele tratamente cu laser, însă nici astăzi nu se poate mândri cu un ten perfect.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân