Vedeta care nu suportă ideea de epilare inghinală

Invitată la emisiunea celebrei moderatoare TV Ellen Degeneres, actriţa Gwyneth Paltrow a făcut o mărturisire şocantă pentru fanii acesteia: “Nu sunt o fană a epilatului inghinal!”.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Vedeta care nu suportă ideea de epilare inghinală

Invitată la emisiunea celebrei moderatoare TV Ellen Degeneres, actriţa Gwyneth Paltrow a făcut o mărturisire şocantă: “Nu sunt o fană a epilatului inghinal!”.

Această declaraţie este cel puţin surprinzătoare, mai ales dacă luăm în calcul că majoritatea vedetelor sunt destul de zgârcite în privinţa detaliilor despre viaţa lor personală, cu atât mai mult despre propriul lor corp.

Gwyneth Paltrow a devenit virală după ce a arătat ce conține frigiderul ei
Sursa foto: instagram @gwynethpaltrow

Însă vedeta din Iron Man nu pare să fie jenată de acest aspect, ci mai degrabă pare că îi face plăcere să ofere astfel de picanterii. Ba mai mult, actriţa de la Hollywood a povestit, amuzată, în cadrul show-ului televizat, că în timpul filmărilor Iron Man 3, echipa de producţie căuta cu disperare un aparat de ras deoarece diva urma să poarte o rochie foarte transparentă, care nu putea fi etalată pe covorul roșu purtând pe dedesubt lenjerie intimă.

Gwyneth Paltrow şi-ar dori să aibă sânii mai mari

Tot actriţa americană Gwyneth Paltrow a declarat, recent, că este mulţumită de modul în care arată, dar şi-ar dori ca sânii ei să aibă dimensiuni mai mari, informează contactmusic.com.

„Dacă aş putea schimba un lucru (cu privire la felul în care arăt, n.r.)? Nimic. Nu pentru că eu consider că sunt frumoasă, ci deoarece cred că arăt în felul în care arăt dintr-un motiv. Totuşi, nu m-ar deranja să am sâni mai mari”, a spus Gwyneth Paltrow.

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân