UN SPANAC NUMIT DORINTA

Catalin Maruta e pofticios si adesea face pe Popey Marinarul. Adica mananca spanac de cate ori are ocazia, iar primavara la orice ora. Si pentru ca a tinut de cateva ori un regim alimentar, are si un sfat: In fiecare zi alearga 4 kilometri, altfel nu slab
  • Publicat:
UN SPANAC NUMIT DORINTA
UN SPANAC NUMIT DORINTA

Catalin Maruta„Sunt foarte pofticios si mananc cam toate felurile de mancare. Dar in topul preferintelor mele stau salata de vinete, spanacul, urzicile si loboda. Dar am renuntat la jumatate din portie in ultima vreme, pentru ca incepusem sa iau cam multe kilograme si nu ma simteam bine in pielea mea. Daca ar fi sa dau un sfat, desi imi displace cuvantul, as spune celor care vor sa slabeasca sa renunte la condimente si sa alerge. De fapt, sa faca sport si sa manance natural.”

Tiramisú pentru iubite

Acum gateste acasa lucruri simple, cum spune el: cartofi prajiti, oua, dar si o multime de salate. Dar pentru ca stie ca fetele sunt impresionate de talentul culinar, a invatat sa prepare prajitura tiramisú. „E prajitura care se invata cel mai usor si care se face cel mai repede. Si ai succes”,  garanteaza Catalin Maruta.

Amintiri din copilarie

Desi acum are grija de silueta lui, specialitatile care i-au marcat copilaria nu sunt tocmai usoare. La Targu Jiu, la parinti, mananca sarmale cu piftie si mamaliga. In Oltenia, aceste specialitati se consuma impreuna si nu separat ca in Moldova, spre exemplu. „Tot cand eram mic, eram innebunit dupa pui cu mujdei, dupa sunculita afumata. Acum, acasa imi iese cel mai bine o salata cu cremvursti, cartofi fierti, castraveti murati si maioneza. Dupa parerea mea si a celor care au gustat, chiar ma pricep.”

Intre prieteni

Cel mai tare lucru legat de mancare si de prietenii lui s-a intamplat anul trecut, in perioada Cerbului de aur. „Am ajuns la 4 dimineata intr-un celebru loc unde se prepara mici si am asteptat pe jos, in fata restaurantului, sa ne fie adusi micii si cartofii prajiti. Oamenii de acolo au fost draguti. Oricum, daca mergem la un restaurant, ne comandam feluri diferite de mancare ca sa putem sa intram unul in farfuria celuilalt.”

Urmărește CSID.ro pe Google News
Luiza Burhai - Redactor
In calitate de Makeup Artist si Beauty Editor www.tinytouchups.com pentru mai bine de 8 ani, Luiza Burhai a transformat pasiunea pentru machiaj intr-o cariera de succes si un portofoliu impresionant. "În cazul meu, lucrurile care iniţial se conturează ca simple pasiuni ajung să capete toate caracteristicile ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”