Luiza Burhai

In calitate de Makeup Artist si Beauty Editor www.tinytouchups.com pentru mai bine de 8 ani, Luiza Burhai a transformat pasiunea pentru machiaj intr-o cariera de succes si un portofoliu impresionant.

"În cazul meu, lucrurile care iniţial se conturează ca simple pasiuni ajung să capete toate caracteristicile unui stil de viaţă. Aşa se face că, din plăcerea de a scrie, ma opresc din tumultul permanent al vietii de make-up artist si ma las purtata de curiozitatea tipic feminina pentru tot ce este nou si interesant.

Pentru cei care abia descoperă comunitatea noastră, aria mea de expertiză include machiajul, secţiunea Beauty fiind locul virtual în care puteţi afla totul legat de cele mai bune produse de makeup şi cele mai noi colecţii lansate de brandurile de referinţă.

Imi dedic timpul blog-ului meu, TinyTouchups, unde va astept cu tehnici de aplicare a machiajului, tutoriale şi tips&tricks cumulate în urma experienţei mele de makeup-artist profesionist.

Portofoliul meu profesional include colaborari cu importante reviste glossy si publicatii online, campanii advertoriale, editoriale si prezentari de moda ale unora dintre cei mai importanti designeri romani. Te invit cu drag sa le accesezi in portofoliul meu, pe www.luizaburhai.com sau pe pagina oficiala de Facebook.

Ma puteti contacta pentru sfaturi si indrumare, precum si pentru servicii de machiaj pentru evenimente importante si ocazii speciale."

Link-uri utile:
•    Portofoliu:  www.luizaburhai.com
•    Servicii de makeup: www.machiajdemireasa.com
•    Facebook Page:  Luiza Burhai Makeup Artist ()
•    Blogs: www.tinytouchups.com

Coafuri pe note muzicale

Coafuri pe note muzicale

Muzica are un impact social major in definirea personalitatii, a stilului fiecarui gen de ascultator si, de ce nu, in alegerea unor coafuri consecrate de muzica punk, latino, jazz etc.