TOP 3 cele mai neinspirate ținute de la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Katy Perry a avut un aspect vulgar și complet în antiteză cu evenimentul nobil

  • Publicat:

De la membri Familiei Regale și până la celebrități de rang înalt, o sumedenie de personalități au luat parte sâmbătă la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Câteva dintre acestea însă, au ales ținute total neinspirate pentru un eveniment de o asemenea importanță. Iată care sunt acestia!

Cele mai neinspirate ținute de la încoronarea Regelui Charles

Comparativ cu încoronarea regretatei Regine Elisabeta, cea a Regelui Charles al III-lea a fost una modestă, cu ținute prea puțin pompoase. Din păcate însă, mulți dintre invitați au eșuat in alegerea ținutelor. Iată despre cine este vorba!

Katy Perry

Deși nu are nicio funcție regală, Katy Perry a fost și ea invitată la evenimentul plin de însemnătate. Apariția sa însă a fost una dezastruoasă. Artista a purtat un compleu format din două piese ce purta semnătura designerului Viviene Westood, care nu i-a flatat deloc silueta.

Mai mult, aceasta i-a oferit și un aer vulgar și nepotrivit. Criticii de modă nu au ezitat să o taxeze dur!

Akshata Murty

Soția actualului prim ministru britanic Rishi Sunak a ratat momentul atunci când și-a făcut apariția la brațul soțului său la eveniment.

Ținuta sa formată din rochie albastră, pălărie și geantă plic ar fi fost extrem de potrivită într-un context de cocktail party, dar nu și pentru somptuozitatea unei încoronări.

Plină de detalii brodate, rochia acesteia a fost mult prea simplă, iar pălăria tip voaletă de culoare închisă i-a oferit un aer mai degrabă funerar decât de celebrare.

Carrie Johnson

Nici soția fostului premier britanic, Boris Johnson, nu a excelat la acest capitol. Doamna a ales o rochie midi de un albastru marin, mult prea lejer și prea lipsit de substanță pentru un eveniment atât de impozant.

De asemenea, Carie Johnson a asortat și o jachetă total nepotrivită cu restul ținutei. Look-ul său complet a fost mai degrabă demodat și tern.

Citește și: Eleganță la superlativ la ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea. Ținutele purtate de primele doamne la fastuosul eveniment

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân