Mame celebre din România care și-au lăsat copiii în grija fostului partener

  • Publicat:

O ruptură poate fi una dintre cele mai dureroase experiențe de viață. Cu atât mai delicată este atunci când la mijloc se află și un copil și situația implicit devine și mai greu de gestionat. Astăzi vom vorbi despre vedetele din România care și-au lăsat copiii în grija tatălui.

Vedete din România ai căror copii au rămas în grija tatălui

Sunt cazuri în care lupta dată în instanța pentru copii lasă urme adânci, atât în sufletele părinților, cât și ale celor mici. Așa cum, desigur, există și cazuri fericite în care părinții fac eforturi pentru a se înțelege pentru binele lor. Iată cele mai mediatizate cazuri din România în care copiii au rămas cu tatăl.

Antonia

Antonia formează astăzi un cuplu cu Alex Velea, alături de care are doi copii, pe Akim și Dominic. Însă, în trecut, artista a fost căsătorită cu Vicenzo Castellano, în urma legăturii lor amoroase rezultând un copil superb, Maya. Cei doi foști parteneri au stat prin tribunale ani de-a rândul, luptând pentru custodia fetiței lor. Antonia și fostul soț au reușit să cadă la pace într-un final de dragul fiicei lor care acum locuiește în Italia, la tată.

Vica Blochina

Fosta balerină a devenit cunoscută în urma relației extraconjugale cu antrenorul Victor Pițurcă, relație ce a durat nici mai mult nici mai puțin de 16 ani! Vica Blochina i-a intentat la vremea aceea proces de paternitate. După ce a împlinit însă 14 ani, fiul său, Edan, a dorit să se mute la tată, pentru Vica acest fapt venind ca un adevărat șoc.

Roxana Blagu

Fosta solistă a trupei Trident a devenit mama pentru a două oară în anul 2020. Roxana trăiește de 10 ani o frumoasă și curată poveste de dragoste alături de Andrei Badiu cu care are și un fiu, pe Sasha.

Bucuria celei de-a două nașteri însă a fost umbrită de durerea faptului că Roxana nu și-a mai văzut fiica din prima căsătorie, respectiv pe Oana.

În urma separării de fostul partener, Oana a rămas la tată întrucât fosta artistă și-a pierdut drepturile de custodie în instanță. Nici astăzi, aceasta nu are o relație cu fiica sa, din păcate.

Mirabela Dauer

Celebra cântăreață a trecut prin momente de groază atunci când a fost nevoită să renunțe la custodia fiului său, acesta rămânând cu tatăl său, regizorul de TV Dan Traian Popovici. Fostul partener a susținut în instanță faptul că a surprins-o pe Mirabela înșelându-l, iar martorii aduși în fața completului de judecată au hotărât ca Alexandru, fiul celor doi, să stea departe de mamă.

Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu s-a căsătorit și a divorțat de Silviu Prigoană în repetate rânduri și ani la rând s-au luptat prin instanțe pentru copiii lor.

După ce au locuit îndelung cu mama lor, Eduard și Maximus au decis să meargă acum la tatăl Silviu Prigoană, lucru pe care l-a acceptat în cele din urmă.

Citește și: Vedete care au decis să nu devină mame și motivul din spatele acestei alegeri

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân