Eleganță la superlativ la ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea. Ținutele purtate de primele doamne la fastuosul eveniment

  • Publicat:

Încoronarea regelui Charles al III-lea a reunit nu doar reprezentanți ai familiilor regale, ci și cei mai renumiți politicieni, informează Daily Mail. Iată cele mai spectaculoase ținute de la eveniment.

Cele mai elegante apariții de la încoronarea regelui Charles al III-lea

Se pare că membri familiei regale au păstrat tradiția. Prințul de Wales a purtat o uniformă de ceremonie a gărzilor regale, în timp ce Prințesă de Wales a strălucit într-o rochie din crep de mătase ce purta semnătura lui Alexander McQueen, întreaga ținută fiind completată de veșminte oficiale și-n cazul acesteia.

Iată însă cum s-au îmbrăcat ceilalți invitați cu sânge albastru la eveniment!

Regina Letizia a Spaniei

Regina Letizia a Spaniei a purtat un costum deux piece într-o nuanță superbă de roz, o creație a casei de modă Carolina Herrera cu peplum și broderie. Aceasta a asortat la întreagă ținută pantofi și geantă plic în aceeași nuanță.

Regina Rania a Iordaniei

Regina Rania a Iordaniei a ales în ziua cea mare o creație a casei de modă Tamara Ralph. Rochia midi de culoare galben pai a avut un croi superb și i-a pus în evidență reginei silueta perfectă. Întreaga ținută a fost completată și la aceasta de o pălărie cu voaletă, pantofi cu toc înalt și geantă plic.

Prințesa Marie-Chantal a Greciei

Prințesa Marie-Chantal a Greciei a purtat o rochie din crep de un bleu ciel superb, cu o fundă asimetrică atașată pe umăr. Ținuta a fost asortată cu o pălărie în aceeași nuanță cromatică, semnată de designerul Mary Katranzou.

Regina Mathilde a Belgiei

Regine Mathilde a Belgiei a purtat o rochie roz pastel cu capă atașată, la care a asortat o pălărie albă Philip Treacy.

Regina Maxima a Olandei

Regina Maximă a Olandei a ales o ținută semnată de creatorul de modă de origine olandeză Jan Taminiau. Rochia a avut o lungime midi și a fost ornată cu broderie elaborată la baza gâtului. Întreaga ținută a fost completată de tocuri stiletto, geantă plic și mănuși bej.

Prima Doamnă a SUA, Jill Biden

Jill Biden a purtat un costum format din două piese cu fustă, semnat Ralph Lauren. Prima Doamnă a fost însoțită de nepoata sa, Finnegan Biden, care a purtat o rochie elegantă cu capă de un galben pai. Ținutele celor două au fost văzute ca un semn de solidaritate pentru Ucraina.

Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska

Cele două au stat alături de Prima Doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, care a purtat o rochie de un albastru glacial. În completarea ținutei, aceasta a ales un pardesiu în aceeași nuanță, dar și tocuri stiletto.

Citește și: Rețeta de Quiche pentru Încoronarea Regelui Charles. Cum faci acasă Tarta Regală

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alice Moisescu - Web-Editor
Ambițioasă, consecventă și iubitoare de frumos, așa cum se descrie chiar ea, Alice este consultant de imagine. Și dacă în adolescență era fascinată de mănușile sau pălăriile bunicii și se inconjura de reviste precum Vogue, Marie Claire sau Harper’s Bazaar, ei bine... acum Alice este ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân