Tom Hardy îl va interpreta pe Elton John, într-un film biografic

Actorul britanic Tom Hardy îl va interpreta pe Elton John în filmul biografic "Rocketman", a cărui producţie este programată să înceapă la sfârşitul anului viitor, potrivit site-ului accesshollywood.com, citată de Mediafax.
25.10.2013
Tom Hardy îl va interpreta pe Elton John, într-un film biografic

Actorul britanic Tom Hardy îl va interpreta pe Elton John în filmul biografic „Rocketman”, a cărui producţie este programată să înceapă la sfârşitul anului viitor, potrivit site-ului accesshollywood.com, citată de Mediafax.

Elton John, în vârstă de 66 de ani, va fi producător executiv al filmului „Rocketman”, al cărui titlu este inspirat de o melodie celebră a cântăreţului, lansată în 1972.

Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri în Top 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii ’70, cu şapte albume consecutive No. 1 în Statele Unite şi şase single-uri No. 1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock’n’roll.

El continuă să fie un simbol al vieţii publice, implicându-se în lupta anti-SIDA, după sfârşitul anilor ’80. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic în 1998.

Cel mai nou articol Video:
Totul despre bypass gastric, operația care tratează obezitatea