Adele, alături de David Beckham şi Elton John într-un film de spionaj, în rolul personajului negativ

Cântăreaţa Adele a primit propunerea de a interpreta un personaj negativ în filmul de spionaj "The Secret Service", în care ar putea juca alte două vedete britanice, fotbalistul David Beckham şi cântăreţul Elton John, informează contactmusic.com, citată de Mediafax
Adele, alături de David Beckham şi Elton John într-un film de spionaj, în rolul personajului negativ

Cântăreaţa Adele a primit propunerea de a interpreta un personaj negativ în filmul de spionaj „The Secret Service”, în care ar putea juca alte două vedete britanice, fotbalistul David Beckham şi cântăreţul Elton John, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.

Artista britanică, în vârstă de 25 de ani, care a înregistrat tema muzicală de pe coloana sonoră a celui mai recent film din seria „James Bond”, intitulat „007: Coordonata Skyfall”, ar urma să aibă o apariţie specială în acest film de spionaj, regizat de Matthew Vaughn.

O sursă a declarat pentru tabloidul The Sun: „Adele este exact ceea ce căuta Matthew. El îşi doreşte ca cele mai importante nume din diverse domenii să joace în filmul său, pentru a-l promova şi să îl transforme astfel într-o franciză care generează mulţi bani”.

„Nu există cineva mai mare decât Adele în muzica actuală, iar acesta este motivul pentru care el a dorit-o în filmul său. Ea va fi o prezenţă valoroasă pe marele ecran”, a declarat aceeaşi sursă.

Purtătorul de cuvânt al cântăreţei britanice nu a dorit să comenteze aceste informaţii.

Filmul „The Secret Service”, inspirat din volumul de benzi desenate omonim scris de Mark Millar şi Dave Gibbons, îi are în rolurile principale pe Colin Firth şi Michael Caine, doi super-agenţi care luptă împotriva unei bande de răufăcători condusă de Samuel L. Jackson.
 

Cel mai nou articol Video: