TNT

Ultimul lor videoclip se numeste „Strada ta”, iar Laura si Lala, care canta in aceasta formula de un an si jumatate, isi mentin silueta adolescentina cu… pizza. Cele doua fete au ca loc preferat un restaurant cu specific italienesc unde
  • Publicat:
TNT
TNT

Lala

La filmari: De obicei, filmarea unui videoclip dureaza o zi, iar atunci sunt pe langa ea felii de pizza sau sandvisuri cu sunca si cascaval. In timpul liber: Este o gurmanda care nu se abtine de la paste. Acum incearca o cura de slabire si, in fiecare zi, isi prepara doar salate. Bea: 2 litri de apa plata pe zi. Desert: In functie de perioada, bomboane de ciocolata si biscuiti. Fructe: Mere, struguri si piersici. Restaurantul preferat: La Trattoria, unde nu mai consulta meniul. „Oricum, imi iau de fiecare data penne siciliene. Imi place locul, pentru ca stiu aproape pe toata lumea si uneori imi ascult albumul aici.”

Laura

La filmari: Pizza sau sandvisuri. In timpul liber: Salate sau, cum altfel?, pizza. “Mi se par cele mai bune lucruri pe care poti sa le mananci.” Bea: Sucuri naturale. Desert: „Ciocolata, inghetata, tort de mere, alune si… aerobic.” Fructe: Mere, portocale si capsune. Restaurantul preferat: Cele cu specific romanesc, chinezesc, italienesc, unguresc si mexican.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Cristina Rus si Ionut Iftimoaie
Cristina Rus si Ionut Iftimoaie
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân