Superstaruri la dieta

Sunt frumoase, sexy si admirate de intreaga lume. Ca sa-si invinga varsta, ridurile, kilogramele in plus si crizele de isterie, mai toate scot la iveala arme secrete. Iar alaturi de ele lupta stilistii, antrenorii, nutritionistii si uneori… iubitii.
  • Publicat:
Superstaruri la dieta
Superstaruri la dieta

Nici o zi fara sport
Ziarele nu au menajat-o deloc atunci cand a venit vorba de problemele de alimentatie cu care se confrunta. In ciuda acestora, vedeta nu a renuntat sa faca foarte mult sport si sa urmeze cu strictete programul impus de antrenorul ei personal, Tony Martinez: genuflexiuni, abdomene, flotari si exercitii pentru umeri de doua ori pe saptamana. Sporturile care ajuta la circulatia sangelui – kickboxing, baschet, tenis, jogging – sunt la mare pret si au devenit parte din activitatea ei zilnica. In ceea ce priveste viata personala gura lumii e neobosita. Se pare ca Janet ar avea un secret foarte bine pazit: o fiica in varsta de 18 ani. Poate cu timpul se va dezlega misterul.

Dependenta de fast-food
Cartofii prajiti sunt viata ei. Oricat de mult a incercat sa renunte la fast food, nu a reusit. Cel putin de doua ori pe saptamana, da navala la chipsuri, la smantana si la sosul salsa. Nu e deci de mirare faptul ca in contractul vedetei pentru fiecare spectacol sunt specificati biscuitii pe care trebuie sa-i aiba in cabina. Dar toate acestea au inceput sa se vada, asa ca antrenorul vedetei a pus piciorul in prag si a determinat-o sa apeleze la un nutritionist. Acesta i-a alcatuit o dieta care sa-i asigure energia necesara in turnee, unde, intr-o noapte de dansat si de cantat pe scena, Christina pierde intre 2.000 si 4.000 de calorii.

Vegetariana pana in maduva oaselor
Este o vegetariana convinsa si nu se atinge de preparatele din carne de porc, pui, peste sau fructe de mare. Aceste obiceiuri dateaza din liceu, cand l-a surprins pe tatal ei transand o caprioara pe care tocmai o vanase. De atunci, este o sustinatoare infocata a drepturilor animalelor. In paralel, a inceput o lupta sustinuta impotriva lantului de fast food-uri KFC, dupa ce a vazut cum erau macelariti puii in abatoare. A filmat chiar si un videoclip (difuzat in timpul alocat calupurilor publicitare) in care prezinta tehnica de transare a puilor. Ca o politica personala, in timp ce gateste pentru prieteni, mesteca guma fara zahar, ca sa nu fie tentata sa guste din ceea ce prepara.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Fetele bune de la „Canalul de stiri”
Fetele bune de la „Canalul de stiri”
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân