Fetele bune de la „Canalul de stiri”

Ne uitam dimineata la „Canalul de stiri” de la Antena 1 si ca sa admiram doua gratii blonde: Eva si Roxana Ionescu. Ambele spun ca se trezesc in fiecare zi la ora 05.00 (paradoxal, nu au cearcane!) si ca adora mancarea romaneasca si dulciurile
  • Publicat:
Fetele bune de la „Canalul de stiri”
Fetele bune de la „Canalul de stiri”

Roxana Ionescu
La filmari: Dimineata, inainte de „Canalul de stiri”, bea doar o cafea cu lapte, iar iarna un ceai fierbinte. „Dupa emisiune, ma intalnesc aproape in fiecare zi cu logodnicul meu, Laurentiu, si impreuna mergem la cafeneaua noastra preferata, unde mancam sandvisuri si salate.” In timpul liber: E innebunita dupa dulciuri. „Am zile in care mananc exclusiv alimente dulci. Stiu insa ca nu este deloc sanatos, asa ca incerc sa mai reduc din portii.” Bea: Cantitati foarte mari de apa plata si cola. Desert: Tartele cu fructe. Fructe: Orice fel. Restaurantul preferat: „«Trattoria il Calcio» este restaurantul meu de suflet si singurul la care imi iau, invariabil, tortellini il forno, in timp ce la «Via Caffe» merg pentru micul dejun in fiecare dimineata.” Mancarea preferata: „Supele raman in top, mai ales daca sunt gatite de mine, la fel si friptura de pui la cuptor. Evident, tot gatita de mine!”

Paula Chirila (Eva)
La filmari: Se trezeste la 5 dimineata si primul ei gand este cafeaua. Acesteia ii urmeaza o masa „copioasa” compusa dintr-o… banana. Dupa emisiune, bea din nou o cana de cafea si mananca inca o banana. In timpul liber: Ii plac mancarurile gatite la cuptor. „Incerc sa nu fac abuzuri culinare si, pana la urma, ajung sa-mi comand tot piept de pui la gratar cu legume.” Bea: Sucuri naturale. Alcool nu consuma aproape deloc, cu exceptia cate unui pahar de vin rosu. „Il savurez in fiecare sambata seara cand ies cu iubitul la restaurantul preferat.” Desert: Prajitura ungureasca Somlói, de la restaurantul maghiar din Satu Mare. Pe locul doi se afla clatitele cu nuca de la «Taverna Sarbului» si, nu in ultimul rand, crema de zahar ars. Fructe: Categoric, bananele. Restaurantul preferat: „Cand ajung la munte, invariabil iau pranzul la «Taverna Sarbului», restaurantul meu preferat. In Bucuresti, optez pentru La Mama, un loc cald, normal. Restaurantul mexican «Don Taco» este si el printre preferatele mele Aici imi place sa merg cu toti colegii mei de la «Canalul de stiri»“. Mancarea preferata: Sarmalele, musacaua si lasagna.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân