Sue Ellen, despre J.R.: „Ştia că nu mai prinde Crăciunul, dar nu era speriat”

Personajele noastre preferate din serialul copilăriei, Dallas, au trecut recent printr-o mare pierdere. Larry Hagman, cel care a dat viaţă simpaticului J.R., s-a stins din viaţă după o lungă suferinţă.
  • Publicat:
Sue Ellen, despre J.R.:
Cuprins
  1.  
  2.  

Personajele noastre preferate din serialul copilăriei, Dallas, au trecut recent printr-o mare pierdere. Larry Hagman, cel care a dat viaţă simpaticului J.R., s-a stins din viaţă după o lungă suferinţă.

Larry a pierdut lupta cu cancerul luna trecută, la vârsta de 81 de ani, pe când încă mai filma pentru continuarea serialului care l-a făcut celebru. Colega lui, Linda Gray (Sue Ellen), l-a vizitat la spital în ultimele zile de viaţă, iar actorul i-a spus că e conştient de faptul că nu mai prinde Crăciunul.

„A spus „Mai am 2 săptămâni de trăit!”, iar eu l-am liniştit „Ce vorbeşti acolo? Haide, că mai avem de filmat luni… nu pleci nicăieri”, a explicat Linda Gray în emisiunea Entertainment Tonight. Actriţa a insistat asupra faptului că Larry nu era supărat pentru ce urma să i se întâmple, era chiar împăcat cu soarta sa, mai ales că a avut o viaţă lungă şi plină.

„Nu era trist. Vroia ca totul să fie glorios. Nu era speriat de moarte. A apucat să vorbească cu fiecare membru al familiei sale, în parte, după care s-a simţit împăcat, gata de plecare”, a mai explicat Linda Gray.

La final, partenera lui J.R. a dezvăluit şi că actorul se aştepta ca moartea să fie ca atunci când iei droguri.

Citeşte şi: Larry Hagman îşi trăieşte ultimele zile?

Lupta lui J.R.

„JR” a devenit vegan pentru a infrange cancerul

 

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”