Sore, îngrijorată din cauza pandemiei de coronavirus

Sore le-a mărturisit fanilor că este îngrijorată de consecinţele pandemiei de coronavirus.
  • Publicat:
Sore, îngrijorată din cauza pandemiei de coronavirus
FOTO: Instagram / Sore, îngrijorată din cauza pandemiei de coronavirus

Deşi s-au izolat la domiciliu pentru a respecta regulile de prevenţie împotriva coronavirusului şi pentru a evita răspândirea acestuia, nimic nu le împiedică pe vedete să-şi ţină fanii la curent cu vieţile şi activităţile lor de zi cu zi. Printre acestea se numără şi Sore, care stă în izolare alături de fiica şi partenerul ei de viaţă.

Cântăreaţa este foarte activă în mediul online şi le împărtăşeşte fanilor tot ce face într-o zi obişnuită, totodată devenind o sursă de inspiraţie pentru mulţi dintre cei care vor să-şi ocupe timpul cu numeroase activităţi ca perioada aceasta dificilă să treacă mai repede. Deşi iubeşte să petreacă timp alături de familia ei şi se simte în siguranţă în prezenţa lor, artista nu uită de consecinţele pandemiei de COVID-19, care o îngrijorează de-a dreptul.

Fiecare dintre noi duce lipsa libertăţii şi a stilului de viaţă obişnuit pe care îl aveam. La rândul ei, Sore este afectată de această izolare şi mărturiseşte că o îngrijorează problemele care vor apărea la nivel economic. Totodată, artista aminteşte timpul petrecut cu familia o ajută să nu se încarce cu o energie negativă.

„Eu chiar mă întreb dacă vedem marea anul asta…Am deschis tv-ul pentru 10 minute şi m-au invadat ştirile, mi-au creat în foarte scurt timp o stare de panică. Eu, la mine în bulă de “săpun” de acasă, înconjurată de jucării, seriale frumoase şi prăjituri la cuptor sunt bine. Sunt liniştită şi fericită. Însă probleme sunt reale şi există şi mă refer aici şi la criza economică ce cuprinde ţara şi ne afectează, în mod direct, pe toţi. Voi ce gânduri aveţi? Voi cum sunteţi?”, a scris Sore pe contul său de Instagram.

În urmă cu o săptămână şi Ilinca Vandici a scris o postare pe blogul personal în care s-a arătat nemulţumită de inconştienţa celor care nu înţeleg că trebuie să stea în casă şi ies fără motiv. De altfel, vedeta a menţionat şi că este pe punctul de a se confrunta cu depresia din cauza izolării la domiciliu şi că-şi doreşte ca viaţa ei să revină la normal.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân