Silvia Dumitrescu, în costum de baie la 60 de ani, după ce a slăbit 14 kilograme

Cum a reuşit Silvia Dumitrescu să slăbească 14 kilograme?
  • Publicat:
Silvia Dumitrescu, în costum de baie la 60 de ani, după ce a slăbit 14 kilograme
Silvia Dumitrescu se bucură de vremea însorită de pe litoralul românesc, mai ales că zilele acestea va susţine câteva spectacole în aer liber. Artista în vârstă de 60 de ani a postat pe reţelele de socializare mai multe fotografii în costum de baie.
 
“Trăiesc un vis frumos la malul Mării Negre şi îmi încarc sufletul de frumos… relaxare totală! Toate gândurile noastre de bine!”, “Suntem veseli şi în mare formă. Ne torturăm cu tort şi beutură!”, a scris artista în dreptul imaginilor.

Cum a reuşit Silvia Dumitrescu să slăbească 14 kilograme?

Galerie foto

vezi galeria
4 foto
În urmă cu doi ani, vedeta a luat în greutate însă a dezvăluit cum a reuşit să slăbească 14 kilograme în doar patru luni. Se pare că pe lângă o alimentaţie sănătoasă, disciplina este un alt cuvânt cheie care stă la baza procesului de slăbire. A renunţat la mâncarea nesănătoasă, a mâncat la ore fixe şi a ajuns la silueta dorită.
 
“Am slăbit, da, vreo 13-14 kilograme în aproape 4 luni. Am ţinut un regim strict, mai exact, am mâncat la ore fixe. Am renuntat la dulciuri, carbohidraţi, pâine, prăjeli, la mâncarea nesănătoasă. Mă simt bine şi sunt mulţumită de cum arăt. Recent, la o emisiune, am îmbrăcat şi eu o fustă scurtă, după vreo 20 de ani de când nu mai făcusem asta”, susţinea Silvia Dumitrescu, potrivit wowbiz.ro. 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân