Mel Gibson, victima noului coronavirus. Care este situaţia actorului

Mel Gibson a fost testat pozitiv cu COVID-19.
  • Publicat:
Mel Gibson, victima noului coronavirus. Care este situaţia actorului
FOTO: Hepta / Mel Gibson, victima noului coronavirus. Care este situaţia actorului
Mel Gibson este şi el una din victimele virusului ucigaş! Actorul în vârstă de 64 de ani a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, motiv pentru care imediat după aflarea rezultatului a fost internat timp de o săptămână.
 
Mel Gibson se află pe lista vedetelor infectate de la Hollywood infectate cu COVID-19. Potrivit unui reprezentant al actorului, acesta a contactat virusul în luna aprilie şi a petrecut o săptămână în spital, unde a avut parte de îngrijiri medicale, informează Cancan.
 
„Mel Gibson a fost testat pozitiv cu COVID-19 în luna aprilie şi a stat internat în spital o săptămână. A fost tratat cu Remdesivir pe timpul spitalizării, iar testele ulterioare au arătat că s-a vindecat de coronavirus, fiind testat pozitiv pentru anticorpi”, a declarat purtătorul de cuvânt al actorului, pentru Daily Telegraph Australia.
 
Mal Gibson nu este singura vedetă care a fost confirmată cu virusul COVID-19. Printre actorii de la Hollywood care s-au luptat cu noul coronavirus se numără Tom Hanks, Rita Wilson, Idris Elba, Marianne Faithfull şi Olga Kurylenko. Toţi au reuşit să facă faţă virusului şi se află în prezent în afara oricărui pericol.

Vedete infectate cu COVID-19

Galerie foto

vezi galeria
8 foto
Harvey Weinstein. Producătorul de film a fost testat pozitiv de coronavirus, arată un raport din 22 martie. Weinstein, în vârstă de 68 de ani, se află în izolare medicală în timp ce ispăşeşte pedeapsa de 23 de ani de închisoare pentru hărţuire sexuală în cazul #MeToo.
 
Colton Underwood. Fostul jucător de fotbal şi vedeta emisiunii ”Burlacul” a fost testa pozitiv cu COVID-19 pe data de 20 martie, după ce a început să se confrunte cu simptome specifice, deşi timp de o săptămână a stat izolat.
 
”Pentru toţi cei care ezită să se autoizoleze, vă rog să vă faceţi o favoare, vouă şi celor dragi, şi staţi în casă. Vom trece cu toţii peste şi vom fi mai puternici”, a spus Underwood.
 
Debi Mazar. Actriţa cunoscută pentru rolurile sale din ”Empire Records” şi ”Entourage” a fost testată pozitiv cu COVID-19 pe data de 21 martie, la câteva săptămâni după ce soţul şi fiica ei  s-au confruntat cu febră, dureri în gât, tuse seacă şi dureri ale corpului.
 
”Două săptămâni mai târziu, pe 15 martie, m-am trezit cu aceleaşi simtpome, o durere intensă în corp şi febră. M-am gândit că poate am gripă sau…Corona?”, a povestit Mazar care încă de atunci se află în carantină. ”Într-o zi m-am simţit ca naiba, iar a doua zi mă simţeam normal. Acum îmi simt plămânii grei, dar sunt puternică”, a continuat actriţa.
 
 
Urmărește CSID.ro pe Google News
Alexandra Necșoiu - Web-Editor
ALEXANDRA NECŞOIU, Web-Editor, [email protected] Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi deţine o diplomă de master în Producţie Multimedia şi Audio-Video. Iubeşte să scrie şi nu se vede făcând altceva, acesta fiind visul ei încă de pe băncile ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân