Secretele siluetei de invidiat a Ilincăi Vandici: „Nu cred în diete!”

Vedeta de la Kanal D arată senzațional!
  • Publicat:

Ilinca Vandici are 37 de ani și o formă fizică admirabilă. Într-un interviu acordat recent, frumoasa prezentatoare tv a explicat care sunt trucurile ei de înfrumusețare. Totodată, vedeta este o împătimită a sportului și își face timp regulat să ajungă la sală. 

Trucurile de înfrumusețare ale Ilincăi Vandici

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. De când se știe, prezentatoarea de la Kanal D a făcut tot posibilul să aibă o viață echilibrată, motiv pentru care este atentă la alimentația sa, dar și la tratamentele pe care și le face pentru a avea un ten fără imperfecțiuni. În cadrul unui interviu, vedeta a recunoscut care sunt trucurile la care apelează zilnic.

„Am o rutină de dimineață, o rutină de seară, dar schimb destul de des, cam o dată la două luni de zile, gama de produse, pentru că tenul se obișnuiește cu anumite ingrediente din anumite produse, cum și corpul se obișnuiește cu un anumit tip de antrenament. Atunci, nu mai ai rezultatul scontat. De aceea, îmi place să testez foarte mult, să schimb produsele cu care îmi realizez rutina. Nu fac nimic ieșit din comun. Tratamente cosmetice foarte rar, spre deloc, pentru că nu am timp. În schimb, eu, acasă, îmi găsesc produsele eficiente pentru nevoile tenului meu”, spune Ilinca Vandici, pentru Unica.ro. 

Citește și: Cum ne îmbolnăvesc produsele cosmetice. 4 ingrediente cu efect nociv

Merge des la sala de sport

De ani de zile, Ilinca Vandici este o împătimită a sportului, pentru a se menține în formă. Deși a trecut printr-o naștere, vedeta și-a recăpătat rapid formele dinainte de sarcină.

„E modalitatea prin care îmi mențin corpul sănătos, dar îi dau și o formă frumoasă. Și o modalitate prin care elimin energia negativă, de ce nu. Întotdeauna am făcut sport, dar de foarte mulți ani de zile o fac în mod constant, cu un antrenor personal. Nu pentru că e în trend să faci asta, ci pentru că, efectiv, mă ajută, îmi schimbă exercițiile, îmi cunoaște corpul, știe exact ce trebuie să lucrezi, cât de mult, cu ce greutăți”, afirmă Ilinca Vandici.

„Tot din capitolul stil de viață sănătos este și alimentația. De ceva vreme am renunțat la produsele făinoase, pâine, paste, am înlocuit cu orez. Mănânc foarte multă carne, fructe. Nu țin dietă, nu cred în diete, în stresul pe care îl punem în plus pe corpul nostru, față de ce trăim în fiecare zi, pentru că la un moment dat acesta va ceda și atunci cred că un stil de viață sănătos, pentru mine cel puțin, funcționează foarte bine”, a mai adăugat vedeta Kanal D.

Citește și: Reţetele Ilincăi Vandici: peşte cu legume şi salată cu avocado

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân