Sanii Pamelei Anderson sunt in pericol

Celebrul chirurg estetician Alex Karidis este de parere ca implanturile Pamelei Anderson nu mai pot fi "reparate". Acesta declara ca sanii divei si-au pierdut fermitatea, bustul fostului iepuras Playboy si-a pierdut forma si nu se mai poate face nimic."Pielea ei a suferit daune si si-a pierdut din elasticitate datorita expunerii exagerate la soare.
  • Publicat:
Sanii Pamelei Anderson sunt in pericol
Sanii Pamelei Anderson sunt in pericol

Celebrul chirurg estetician Alex Karidis este de parere ca implanturile Pamelei Anderson nu mai pot fi „reparate”. Acesta declara ca sanii divei si-au pierdut fermitatea, bustul fostului iepuras Playboy si-a pierdut forma si nu se mai poate face nimic.”Pielea ei a suferit daune si si-a pierdut din elasticitate datorita expunerii exagerate la soare.

Decolteul este cea mai expusa parte a corpului si este foarte sensibila”, explica acesta.

Pam a suferit pana in prezent 4 operatii de marire a sanilor, primul implant fiind efectuat la sfarsitul anilor ’80 cand s-a mutat la Hollywood.
Acum este prea tarziu pentru o noua interventie: „Alta interventie nu ar ajuta. Acest lucru ar inrautati situatia”, declara Alex.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”