Britney & Madonna, mumii de dragul noului turneu

Madonna si Britney Spears vor fi bandajate ca mumiile in noul turneu semnat de "Material Girl". Perechea va fi ajutata de dansatori sa indeparteze bandajul pentru a lasa la vedere niste costume 'microscopice" din piele!
  • Publicat:
Britney & Madonna, mumii de dragul noului turneu
Britney & Madonna, mumii de dragul noului turneu

Madonna si Britney Spears vor fi bandajate ca mumiile in noul turneu semnat de "Material Girl". Perechea va fi ajutata de dansatori sa indeparteze bandajul pentru a lasa la vedere niste costume ‘microscopice" din piele! Cele doua dive vor filma un videoclip care va fi proiectat pe 20 de ecrane in timpul turneului. "Este tipic Madonna. Probabil cel mai tare lucru pe care l-a facut vreodata. Nu lasa nimic imaginatiei. Britney si Madonna sunt bandajate la inceput ca mumiile pantru ca pe parcurs sa raman aproape dezbracate, daca faci abstractie de costumele minuscule din piele si de cizmele pana la genunchi. Danseaza foarte aproape, isi ating mainile si corpurile", a declarat o sursa pentru The Sun. Turneul "Sticky & Sweet" incepe pe 23 august in Cardiff si va fi unul incendiar.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân