Sandra Bullock s-a luptat cu depresia pe platourile de filmare la „Gravity”

Sandra Bullock a declarat recent într-o emisiune de televiziune că s-a confruntat cu accese de depresie şi furie pe platourile de filmare ale peliculei "Gravity", după ce a stat închisă timp de zece ore într-un bazin de izolare senzorială, potrivit femalefirst.co.uk, citată de Mediafax.
  • Publicat:
Sandra Bullock s-a luptat cu depresia pe platourile de filmare la

Sandra Bullock a declarat recent într-o emisiune de televiziune că s-a confruntat cu accese de depresie şi furie pe platourile de filmare ale peliculei „Gravity”, după ce a stat închisă timp de zece ore într-un bazin de izolare senzorială, potrivit femalefirst.co.uk, citată de Mediafax.

Actriţa americană a trebuit să filmeze cea mai mare parte a scenelor singură, suspendată de cabluri şi închisă într-un bazin de izolare senzorială, pentru a reda imponderabilitatea spaţiului. Bullock a mărturisit că aceste scene au avut un impact serios asupra sănătăţii ei mintale.

Regizorul Alfonso Cuarón a trebuit să o ţină sub observaţie pe Sandra Bullock, ca să fie sigur că nu îşi pierde sângele rece şi chiar l-a rugat pe fiul în vârstă de trei ani al actriţei, Louis, să o înveselească ori de câte ori avea nevoie de sprijin.

Invitată în emisiunea „The View” a Barbarei Walters, difuzată pe postul de televiziune ABC, actriţa a declarat: „Eram deprimată, eram furioasă, mă întristam foarte tare pentru că mă aflam într-un spaţiu întunecat, fără contact uman, nu se auzea niciun sunet. Alfonso vedea tot ce se întâmpla, erau camere peste tot şi uneori striga «Clachează, clachează, aduceţi copilul».”

În filmul „Gravity”, regizat de Alfonso Cuarón, Sandra Bullock şi George Clooney interpretează rolurile a doi astronauţi aflaţi în derivă în spaţiu, după ce naveta lor a fost distrusă în timp ce ei efectuau o ieşire pe orbită.
„Gravity” a obţinut 55,8 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în America de Nord, această sumă fiind un record de încasări pentru un film lansat în octombrie, când de obicei se înregistrează o audienţă mai scăzută, potrivit site-ului IMDb.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân