Kate Moss va deveni editor pentru ediţia britanică a revistei Vogue

  • Publicat:
Kate Moss va deveni editor pentru ediţia britanică a revistei Vogue

Fotomodelul Kate Moss va deveni editor de modă pentru ediţia britanică a revistei Vogue, informează contactmusic.com, citată de Mediafax.

Celebrul model britanic, care a apărut pe coperta acestei publicaţii de peste 30 de ori, îşi va publica primul articol în Vogue într-un număr care va apărea în primăvara anului 2014.

„Sunt absolut încântată de faptul că ea (Kate Moss) va colabora cu noi. Stilul ei fără niciun dubiu strălucitor şi profunda ei cunoaştere şi înţelegere a elementelor care contribuie la o imagine frumoasă vor putea fi urmărite în paginile British Vogue. Abia aştept să lucrez cu ea”, a declarat Alexandra Shulman, editorul-şef al publicaţiei.

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii ’90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Wrap-uri cu Salam Sinaia și Salam Victoria