Rosie O’Donnell, cel mai dramatic rol

Actriţa şi prezentatoarea de televiziune Rosie O'Donnell a declarat că se consideră o femeie foarte norocoasă, întrucât a supravieţuit unui infarct, în urma căruia medicii i-au inserat un stent pentru a-i debloca o arteră coronariană obturată.
  • Publicat:
Rosie O'Donnell, cel mai dramatic rol

Actriţa şi prezentatoarea de televiziune Rosie O’Donnell a declarat că se consideră o femeie foarte norocoasă, întrucât a supravieţuit unui infarct, în urma căruia medicii i-au inserat un stent pentru a-i debloca o arteră coronariană obturată.

Actriţa spune că întâi au apărut durerile de la nivelul pieptului, apoi frisoane şi senzaţia de greaţă. După ce a luat o aspirină, O’Donnell a mers la un medic cardiolog.

„Acel medic m-a trimis la spital, iar acolo mi-au plasat un stent în artera descendentă anterioară stângă, care era blocată în proporţie de 99%. Ei numesc acest tip de infarct «făcătorul de văduve». Sunt norocoasă că sunt încă în viaţă”, a explicat ea.

Citeşte şi: Ritmul circadian poate „comanda” un infarct!

Cum previi afecţiunile cardiace? Fii atent la factorii de risc!
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Andra Nastase - Redactor
Nascuta intr-o familie cu bunici iscusite la gatit, din ale caror maini ieseau prajituri demne de Cartea Recordurilor categoria Gusturi Divine, inzestrata cu un metabolism extrem de capricios, a se citi lenes, si indragostita de tot ce inseamna delicatesa pe lumea asta, Pofticioasa scrie despre telina ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân