Roberto Cavalli a murit la vârsta de 83 de ani! De ce boală suferea celebrul creator de modă

  • Publicat:
Roberto Cavalli a murit la vârsta de 83 de ani! De ce boală suferea celebrul creator de modă

Roberto Cavalli, celebrul creator de modă, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. În ultimii ani, el s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate. A murit la casa sa din Florența! 

Roberto Cavalli a murit la vârsta de 83 de ani

Roberto Cavalli, celebrul designer italian, a murit la 83 de ani. El a decedat la Florența, după o lungă boală. În urma sa a lăsat șase copii, printre care și cel mai mic Giorgio, care s-a născut în 2023, scrie BBC. Iubita lui, modelul suedez Sandra Nilsson, a născut un băiețel anul trecut. Partenera lui de viață a fost tot timpul alături de el.

„Compania Roberto Cavalli împărtășește condoleanțe familiei domnului Cavalli. Moștenirea sa rămâne o sursă constantă de inspirație”, a declarat directorul general al Roberto Cavalli, Sergio Azzolari.

Citește și: Palatul Buckingham a început deja să organizeze înmormântarea Regelui Charles al III-lea. Cât ar mai avea de trăit

Avea probleme de sănătate

Roberto Cavalli suferea de multe probleme de sănătate și mergea des la spital pentru controale, potrivit informațiilor furnizate de La Republica. Creatorul de modă se lupta cu o boală nemiloasă, iar în ultima perioadă starea lui s-a înrăutățit.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân