Rețeta cu care Monica Bîrlădeanu l-a cucerit pe Valeriu Gheorghiță. Se face ușor, repede și e o bunătate: ”La frigider până mâine dimineață”

  • Publicat:
Rețeta cu care Monica Bîrlădeanu l-a cucerit pe Valeriu Gheorghiță. Se face ușor, repede și e o bunătate: ''La frigider până mâine dimineață''

Rețeta cu care Monica Bîrlădeanu l-a cucerit pe Valeriu Gheorghiță. Zilele trecute, actrița a împărtășit cu fanii un desert care este adorat atât de ea, cât și de partenerul ei. Ea i-a gătit  o tartă cu lime de care a fost foarte mândră și a arătat fanilor ei cum se prezintă prăjitura, apoi a pus-o la frigider.

 

Rețeta cu care Monica Bîrlădeanu l-a cucerit pe Valeriu Gheorghiță. ‘’Gata prăjitura, dar cred că o știți, este populară pe Instagram. Merge la frigider până mâine dimineață. Vă pup!’’, a spus vedeta.

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, chiar dacă multă lume nu le dădea șanse. La finalul lunii trecute, Monica Bîrlădeanu a primit un inel cu diamante, pe care îl poartă mereu pe deget. Nu l-a etalat la propriu, însă a avut grijă să nu îl ascundă în fotografiile postate pe internet. Din când în când, nu prea des pentru că ține la siluetă, Monica Bîrlădeanu îl răsfață cu toate bunătățile pe iubitul ei. Acum, vedeta a făcut o rețetă simplă, dar delicioasă. Vezi AICI care sunt ingredientele folosite, dar și pașii pe care să-i urmezi.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân