Adelina Pestrițu a renunțat la implanturile mamare: „Poate că experiența mea vă va ajuta și pe voi să nu vă grăbiți…”

Vedeta a uimit pe toată lumea cu decizia luată.
  • Publicat:

La începutul acestui an, Adelina Pestrițu a decis să renunțe la implantul mamar, așa că a trecut deja printr-o intervenție chirurgicală. Pe rețelele de socializare, fosta prezentatoare tv a explicat care a fost motivul pentru care a luat această decizie. 

Adelina Pestrițu a renunțat la implanturile mamare

Adelina Pestrițu apela la medicul estetician în 2016, atunci când declara că vrea să-și mărească bustul. Vedeta recunoștea public că a apelat la această intervenție estetică, pentru a se simți mai bine în pielea ei.

„Am apelat sau nu la chirurgia plastică? DA, am apelat! Și o spun răspicat și cu toată convingerea, cu toate că «se poartă» să fii misterioasă și prețioasă când vine vorba despre operații de ordin estetic. Nu știu dacă e bine sau nu, dar dar iubesc sinceritatea. Deși în ziua de astăzi, această metodă de înfrumusețare a trupului (care odată cu evoluția vârstei suferă transformări) este înțeleasă greșit, am curajul și relaxarea să recunosc că AM APELAT LA BISTURIU”, scria bruneta, pe edamagazine.ro.

De ce a luat această decizie

8 ani mai târziu, Adelina Pestrițu s-a răzgândit și a decis să renunțe la implantul mamar. Medicul estetician i-a scos deja implantul de silicon, iar vedeta le-a detaliat fanilor virtuali cum a decurs totul. Se pare că a ales să renunțe la implant din cauza durerilor de spate.

„Știți vorba «New Year, new me»? Se pare că în cazul de fața se aplică. Imediat după ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânările de pe tort, am tras aer în piept și am trecut la schimbări majore. Nu vă speriați, discutăm despre schimbări de ordin estetic. Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze. Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporțiile estetice”, a spus Adelina pe social media.

Citește și: Un medic estetician din Constanța este anchetat pentru că a mutilat mai multe paciente. Tinerele au rămas cu sechele pe viață

Cum arată acum

De asemenea, ea a postat și câteva fotografii după ce a renunțat la implantul mamar, așa că internauții au putut să vadă cum arată acum, fără bustul mare.

„Astfel, săptămâna trecută, după o perioadă de analiză și informare, m-am prezentat la spital, unde doctor Radu Ionescu m-a întâmpinat și m-a pregătit pentru noua schimbare. Desigur, această intervenție a venit la pachet cu o listă lungă de reguli stricte de urmat, multe responsabilități, disciplină, maturitate și răbdare. Răbdarea, pe care de obicei eu nu o am, însă va trebui să o exersez intens de data aceasta, pentru că abia după câteva luni doctorul va decide, în urma evaluărilor medicale, care sunt următorii pași sau dacă vor mai fi alți pași.”, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook Adelina Pestrițu

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân