Gândul Exclusiv cu Marga Nițu și H.D. Hartmann, profiler, analist politic, jurnalist, în direct, joi, de la ora 13.00

  • Publicat:
Gândul Exclusiv cu Marga Nițu și H.D. Hartmann, profiler, analist politic, jurnalist, în direct, joi, de la ora 13.00

De joi, 15 februarie, emisiunea Gândul Exclusiv, are un format nou. H.D. Hartmann, profiler, analist politic și jurnalist, este invitatul permanent al jurnalistei Marga Nițu, în cadrul emisiunii care analizează cele mai importante evenimente ale săptămânii.

Emisiunea este live, de la ora 13.00, pe gandul.ro, precum și pe canalele de Facebook și YouTube Gândul.

Astfel, în fiecare zi de joi, de la ora 13.00, cititorii Gândul.ro vor putea urmări, în format video, analiza principalelor evenimente interne și internaționale le săptămânii.

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video de succes precum: Marius Tucă Show, Cu Gândul la București, moderată de jurnalistul Nicolae Oprea, Prosport LIVE moderată de jurnalistul Mihai Mironică, EXCLUSIV DINAMO, moderată de jurnalistul Cătălin Mureșanu, EXCLUSIV RAPID, moderată de jurnalistul Ovidiu Ionescu, Drumul spre Paris, moderată de jurnalistul Daniel Nazare, ALTCEVA cu Adrian Artene şi CSID LIVE, Grupul Gândul reuşeşte să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă. Conţinutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime şi analiză.

Gândul.ro face parte din grupul Gândul Media Network, singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc și cuprinde publicațiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, viitorulromaniei.ro și raziculacrimi.ro.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Biorezonanța Asyra: cum funcționează și ce beneficii are