Regele Charles are cancer. Anunțul dat de Palatul Buckingham!

Suveranul a fost diagnosticat cu o boală cruntă.
  • Publicat:
  • Actualizat:
Regele Charles are cancer. Anunțul dat de Palatul Buckingham!
Regele Charles are probleme de sănătate

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, trece prin momente grele! A fost diagnosticat cu o formă de cancer. Luni, 5 februarie 2024, Palatul Buckingham a dezvăluit că nu este vorba de un cancer de prostată, după ce zilele trecute, suveranul a suferit o intervenție chirurgicală pentru prostata mărită. Iată toate informațiile! 

Regele Charles are cancer

Regele Charles a primit o veste dură din partea medicilor! Fiul Reginei Elisabeta a fost diagnosticat cu o formă de cancer, scrie BBC. Afecțiunea a fost descoperită în timpul operaţiei sale pentru prostata mărită. Suveranul își va anula toate angajamentele din perioada următoare. Palatul Buckingham a anunțat că acesta primește deja tratament.

Citește și: Care este starea de sănătate a Regelui Charles după operația de prostată. Camilla l-a vizitat des la clinica privată din Londra

„Rămâne pe deplin pozitiv în ceea ce privește tratamentul său și așteaptă cu nerăbdare să revină cât mai curând posibil la îndatoririle publice depline”, a fost mesajul public al Palatului Buckingham.

A fost operat la prostată

Vineri, 26 ianuarie 2024, Regele Charles al III-lea a fost operat în urma unei hipertrofii de prostată, la o clinică privată din Londra, situată în cartierul înstărit Marylebone. Charles a luat o pauză de la îndatoririle regale, dar nu se știe momentan data la care va reveni.

„Majestatea Sa ţine să le mulţumească tuturor celor care i-au adresat urări în această săptămână şi se bucură să afle că diagnosticul său are un impact pozitiv asupra sensibilizării unor probleme de sănătate publică”, anunța Palatul Buckingham.

Sursa foto: Profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân