Care este starea de sănătate a Regelui Charles după operația de prostată. Camilla l-a vizitat des la clinica privată din Londra

Regele Charles al III-lea a trecut, zilele trecute, printr-o intervenție chirurgicală.
  • Publicat:
Care este starea de sănătate a Regelui Charles după operația de prostată. Camilla l-a vizitat des la clinica privată din Londra

Vineri, 26 ianuarie 2024, Regele Charles al III-lea a fost operat în urma unei hipertrofii de prostată, la o clinică privată din Londra, situată în cartierul înstărit Marylebone. După intervenția chirurgicală, Camilla a dezvăluit care este starea de sănătate a soțului său. 

În ce stare se află Regele Charles, după operația la prostată

Regele Charles se confruntă cu unele probleme de sănătate. Monarhul a fost operat vineri în urma unei hipertrofii de prostată. Regina Camilla l-a vizitat deja pe soțul său la London Clinic și a detaliat că acesta se simte bine după intervenția chirurgicală, notează presa britanică. Regina consoartă a ajuns la unitatea medicală pe la intrarea din spate, cu un automobil marca Audi negru, conform Sky News.

Charles a luat o pauză de la îndatoririle regale, dar nu se știe momentan data la care va reveni.

Majestatea Sa ţine să le mulţumească tuturor celor care i-au adresat urări în această săptămână şi se bucură să afle că diagnosticul său are un impact pozitiv asupra sensibilizării unor probleme de sănătate publică”, a anunțat Palatul Buckingham.

Citește și: Camilla, detalii importante despre starea de sănătate a Regelui Charles. Monarhul urmează să fie operat

Kate Middleton se recuperează în același spital

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân