Camilla, detalii importante despre starea de sănătate a Regelui Charles. Monarhul urmează să fie operat

Regele Charles al III-lea al Marii Britanii urmează să aibă o intervenție chirurgicală.
  • Publicat:
Camilla, detalii importante despre starea de sănătate a Regelui Charles. Monarhul urmează să fie operat
Regele Charles are probleme de sănătate

Zilele trecute, Palatul Buckingham a anunțat că Regele Charles al III-lea al Marii Britanii va suferi o operație pentru a-și trata o afecțiune benignă la prostată. O perioadă de timp, monarhul și-a amânat îndatoririle oficiale. Recent, partenera sa, Camilla, a oferit detalii despre starea lui de sănătate! 

Regele Charles va fi operat de prostată

Regele Charles se confruntă cu unele probleme de sănătate. De curând, Camilla a oferit informații despre starea soțului său și despre operația pe care o va suferi acesta. Fiul Reginei Elisabeta a aflat, în urma unui control de rutină, că are adenom de prostată, o afecțiune care afectează marea majoritate a bărbaților trecuți de vârsta de 50 de ani.

„La fel ca mii de bărbaţi în fiecare an, regele a solicitat tratament pentru o prostată mărită. Afecțiunea Majestății Sale este benignă”, se arată în comunicatul de presă.

Citește și: Kate Middleton a fost operată de urgență. Cum se simte acum soția Prințului William. Se va retrage o perioadă din viața publică

Care este starea lui de sănătate

Soția Regelui Charles a fost prezentă recent la un eveniment desfășurat în localitatea Swindon din Anglia. Cu această ocazie, ea a furnizat și unele detalii despre starea de sănătate a soțului ei, Regele Charles al III-lea, în vârstă de 75 de ani, scrie Daily Mail. 

„Este bine, mulțumesc foarte mult. Așteaptă cu nerăbdare să revină la muncă”, a răspuns Camilla, exprimându-și mulțumirile față de persoana care a întrebat de starea Regelui.

Sursa foto: profimedia

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân