Afecțiunea de care suferă Andreea Mantea. A ajuns să ia câte 10 pastile pe zi: „Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă”

Îndrăgita prezentatoare de la Kanal D a povestit că are probleme de ani buni.
  • Publicat:
  • Actualizat:

Andreea Mantea, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit că se luptă de ani buni cu o afecțiune care îi dă mari bătăi de cap. Din păcate, afecțiunea nu poate fi tratată, ci ținută sub control cu ajutorul medicamentelor. 

De ce afecțiune suferă Andreea Mantea

Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii ‘Casa Iubirii’, a recunoscut că a fost diagnosticată cu o boală autoimună, în urmă cu ani buni. Pentru că nu există remediu pentru ea, vedeta este nevoită să ia un tratament pentru tot restul vieții.

Conform declarațiilor făcute de aceasta, boala îi provoacă fluctuații de greutate și diferite alergii. Doctorii i-au interzis să consume mai multe alimente, așa că are mare grijă la ceea ce mănâncă.

A ajuns să ia câte 10 pastile pe zi

„Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu. Iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă. Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit”, a declarat Andreea Mantea în cadrul unui interviu.

În plus, prezentatoarea tv se mai confruntă și cu o serie de alergii severe. Din acest motiv, ea nu are voie să consume anumite alimente.

Citește și: Cu ce boală se confruntă Gabriela Cristea. Vedeta spune că totul a început din cauza epuizării

Se confruntă și cu alergii

„Pe lângă asta, mai am și niște alergii. Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau 10 pastile pe zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct”, mai mărturisea prezentatoarea TV, la ‘Teo show’.

Zilnic, ea are în geantă un pen de epinefrină (adrenalină), în caz că i se face rău. De asemenea, dacă consumă ceapă, fața i se umflă instant.

Are interzis la anumite alimente

„E o listă de alimente care îmi e interzisă total. Umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns, pentru că n-am fost în stare să mă opresc”, a mai povestit Andreea Mantea.

Uneorii, fanii au crezut că este iar însărcinată, fără să știe de problemele ei de sănătate.

„Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică, dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt. Pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat. Dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit”, a mai completat moderatoarea tv.

Sursa foto: instagram Andreea Mantea

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân