Mircea Diaconu, actorul pe care nu ai cum să nu-l iubești | ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE

  • Publicat:
Mircea Diaconu, actorul pe care nu ai cum să nu-l iubești | ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE

Pentru această săptămână, în noul episod de podcast „Altceva”, Adrian Artene propune o întâlnire caldă, ușor de digerat vizual și auditiv, o discuție tete-a-tete cu una dintre cele mai importante figuri ale culturii, dar și politicii contemporane.

Bunăoară, sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 19:00, pe canalul de Youtube Altceva cu Adrian Artene, are loc PREMIERA episodului de podcast în care Adrian Artene îl are invitat pe Mircea Diaconu.

„Bine v-am regăsit la Altceva. Astăzi vă propun o discuție memorabilă. Invitatul meu a fost Ministru al Culturii , profesor universitar, director al unuia dintre cele mai prestigioase teatre din România, și, dincolo de orice, un actor iubit de români. Pentru că este actorul pe care nu ai cum să nu-l iubești. Bine ați venit, Maestre Mircea Diaconu!”, spune în introducere realizatorul podcastului.

Discuția dintre cei doi este construită din secvențe de istorie, cultură, politică, dar și întâmplări personale ale actorului, toate povestite cu dulce glas și deschidere a inimii, atmosferă care te captează și te ține aproape mai bine de o oră. Mircea Diaconu povestește despre Brâncuși și candidatura la Președinție, dar și despre satul natal și oamenii de acolo, către care s-a întors și pe care nu i-a părăsit, de fapt, vreodată.

Și, indiferent unde l-ar purtat sau l-ar fi purtat viața de-a lungul timpului, marele actor și om de cultură nu uită care este DEFINIȚIA FERICIRII, transmisă de bunica lui care a fost preoteasă: „Să fii plăcut de Dumnezeu!”

ABONEAZĂ-TE la canalul de Youtube „Altceva cu Adrian Artene” acolo unde, în fiecare sâmbătă de la ora 19:00, ai ocazia să descoperi în PREMIERĂ, ALTCEVA, un podcast care-ți antrenează mintea și-ți hrănește sufletul.

CONȚINUTUL MARCA „ALTCEVA CU ADRIAN ARTENE” POATE FI URMĂRIT INTEGRAL PE URMĂTOARELE CANALE:

Youtube

facebook.com/AltcevacuAdrianArtene 

instagram.com/altcevacuadrianartene

tiktok.com/@altcevacuadrianartene 

Adrian Artene – autor Gândul

Urmăriți canalul ALTCEVA de pe WhatsApp

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân