Redescopera-ti frumusetea!

Nu esti niciodata multumita de felul in care arati si ai impresia ca nu esti suficient de frumoasa? Afla cum sa ai mai multa incredere in frumusetea ta, invata sa o descoperi si sa te accepti asa cum esti, cu bune si rele.
  • Publicat:
Redescopera-ti frumusetea!
Redescopera-ti frumusetea!

Ceea ce te defineste
Studiaza cu atentie fotografiile catorva vedete, nu pentru a-ti dori sa arati ca ele, ci pentru a observa acele trasaturi sau caracteristici care le fac deosebite, care le ofera ceva special. Uita-te apoi in oglinda si incearca sa observi la tine acel ceva care te face sa fii unica. Mandreste-te cu ce ai, amintindu-ti ca nu mai exista nimeni ca tine.

Coafura potrivita
Alege o coafura care sa iti placa foarte mult si care sa te avantajeze. Tunsorile bine realizate iti scot in evidenta trasaturile, facandu-te sa te simti mai frumoasa. Apeleaza la un stilist in care ai incredere, iar daca nu cunosti, roaga o prietena sa-ti recomande unul.

Renunta la obiceiurile negative pentru frumusetea ta!
Daca iti rozi unghiile, sarbatoreste renuntarea la aceasta obisnuinta printr-o manichiura deosebita, de care sa-ti fie mila sa te apropii cu dintii… Acelasi lucru ar trebui sa-l faci si in cazul in care ai obiceiul de a-ti musca buzele. Aplica mai des un gloss de buze sau un ruj pentru ca buzele sa fie in permanenta hidratate.

“Conflict” inutil – tu si parul tau
Din lupta permanenta pe care o duci cu buclele tale, nu va iesi nimeni invingator. Vei avea numai de pierdut. Placa si produsele pe care le folosesti ca sa ai parul drept, il deterioreaza. Acelasi lucru se intampla si in cazul in care ai parul drept si te straduiesti din toate puterile sa il faci cret sau ondulat in fiecare zi. Accepta-l asa cum este si in loc sa incerci in permanenta sa-i schimbi forma naturala, mai bine investeste in mentinerea sanatatii lui.

Mai putin machiaj, mai multa naturalete
Cu siguranta nu ai nevoie de fond de ten, corector, fard de obraz, fard de pleoape, creion dermatograf, gloss, pudra mata… si lista poate continua. Limiteaza-te la strictul necesar si vei observa ca pielea ta poate straluci si fara toate acestea. Adopta frumusetea naturala si ai grija sa nu cazi in capcana machiajului. Multe femei refuza cu incapatanare sa iasa din casa daca nu isi aplica machiajul elaborat de zi cu zi, facand din asta o adevarata obsesie.

Rujul ideal
Gaseste rujul perfect. Un ruj care sa para cat mai natural si care sa iti lumineze privirea, este cea mai buna alegere (si arata bine si daca nu esti deloc machiata). Mergi la un magazin de cosmetice si roaga o vanzatoare sa te ajute in alegerea rujului potrivit. Spune-i exact care este efectul pe care-l doresti.

O zi fara farduri
Pentru o zi intreaga, nu te machia absolut deloc. Asigura-te ca iti alegi pentru acest mic experiment o zi in care trebuie neaparat sa iesi din casa, chiar daca asta inseamna sa mergi doar pana la farmacie. Observa cu atentie faptul ca oamenii te trateaza la fel, chiar daca esti machiata sau nu.

Sprancene “in forma”
Ai grija de forma sprancenelor tale. Artistii makeup sunt de parere ca sprancenele aranjate tot timpul iti “ordoneaza” look-ul, chiar si atunci cand nu esti machiata. Da-le o forma cat mai potrivita fetei tale si nu lasa firele nedorite sa scape de sub control.

Optimism moderat
Este in regula sa admiti ca nu vei arata niciodata precum Heidi Klum sau Angelina Jolie. Si mai este OK sa te impaci cu ideea asta. Trebuie doar sa te multumesti cu ce ai si sa profiti din plin de ceea ce ai primit de la natura.

Listeaza toate succesele pe care le-ai avut pana acum!
Faptul ca nu te simti bine in pielea ta poate avea cauze mai profunde decat aspectul fizic. De aceea se intampla de multe ori ca femei foarte frumoase sa se considere urate. Slaba incredere in fortele proprii determina si o imagine negativa referitoare la propriul aspect fizic.

Articol exclusiv online

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
August pentru relaxare
August pentru relaxare
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”