Psiho news

articol
  • Publicat:
Psiho news
Psiho news

Si frumosii plang…
Barbatii cu trasaturi extrem de masculine si atitudini macho nu sunt doriti ca soti de femei, care prefera barbatii cu trasaturi feminine si buze pline pentru relatiile de lunga durata, potrivit unui studiu britanic. La studiu au participat peste 400 de barbati si femei care au fost rugati sa evalueze fotografii ale unor barbati si femei, care au fost in prealabil modificate digital pentru a accentua trasaturile masculine sau feminine. Participantii au fost rugati sa ghiceasca trasaturi de personalitate precum ambitia, bogatia, fidelitatea, dominanta sociala si instinctul patern. Studiul a scos la iveala faptul ca trasaturile fizice masculine, precum narile largi, ochii mici si sprancenele groase sunt asociate cu infidelitatea si lipsa instinctului patern. In schimb, trasaturile „feminine”, precum ochii mari, curbele fine ale fetei si sprancenele curbate, au fost asociate cu partenerii de lunga durata.

Bun venit in Asociatia dependentilor de ciocolata!
Amatori de ciocolata, tineti-va bine: dependenta de acest delicios produs duce la aceleasi modificari in creier ca si dependenta de droguri. Concret, atunci cand persoanele innebunite dupa ciocolata consuma desertul, creierul lor reactioneaza ca si cel al persoanelor dependente de substante interzise, afirma cercetatorii britanici. Anumite regiuni ale creierului se activeaza mai mult la persoanele mari amatoare de ciocolata decat la persoanele care nu au pofta de acest aliment dulce. Cercetatorii au mai descoperit ca imaginea ciocolatei contribuie semnificativ la activarea zonelor din creier asociate cu recompensa, acest lucru sugerand ca persoanele care tin dieta ar putea reduce consumul in cazul alimentelor preferate, daca ar evita imaginile acestora.

Pesimismul provoaca sarcini multiple
Femeile pesimiste prezinta mai multe riscuri de a avea o sarcina multipla in urma unei fertilizari in vitro fata de cele optimiste, potrivit unui studiu realizat la Londra. In timpul unei fertilizari in vitro, ovulele si spermatozoizii reuniti in eprubeta permit obtinerea mai multor embrioni, dintre care unul sau mai multi sunt implantati in uterul mamei. Daca se transfera mai multi embrioni, rezulta o sarcina multipla care prezinta mai multe riscuri de complicatii. Dar multe femei sunt reticente la transferul unui singur embrion.

Tags:
Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Alexis Vogel
Alexis Vogel
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân