Pepe gateste pentru sotie

Inaintea unei lansari de disc sau a unei aparitii la emisiunea pe care o prezinta la Antena 1, "Revansa starurilor", Pepe poate sa bea doar suc. "E adevarat, imi permit si un suc acidulat, si unul rece, chiar daca urmeaza sa cant live. Cu o singura condit
  • Publicat:
Pepe gateste pentru sotie
Pepe gateste pentru sotie

Pepe si-a lansat cel de-al saselea disc din cariera, „Fericire si tristete”, si ne-a povestit cum isi pregateste el vocea. „Trebuie sa fiu hidratat si atunci aleg sucurile naturale. Chiar si cele acidulate sau foarte reci. Nu-mi dauneaza in cazul in care sunt odihnit”, spune el. „Dar nu am consumat de ani buni nici o picatura de alcool. Daca ma credeti, nici de Pasti n-am ciocnit un pahar de vin.” Revenind la vocea lui, artistul are si retete vechi si probate de multi. „Sigur, ideal ar fi ca atunci cand ma pregatesc de o lansare importanta, respectiv de un nou album, sa imi prepar o cana mare cu lapte caldut, cu un galbenus de ou si cu putina miere. Dar nu intotdeauna respect reteta”, recunoaste el.

Ciocolata vs. friptura
Sa revenim insa la preferintele lui culinare. „In ultima perioada, am avut multe concerte si emisiuni, si n-am prea stat pe acasa sa mananc in tihna. Mai mult pe la restaurant, dar imi face mare placere sa gatesc.” De la mama lui a furat doar reteta pentru chiftelute, in rest a invatat singur. „Chiar stiu sa gatesc, desi nu ma crede nimeni. Sotia mea imi mai spune seara: «Hai, fa-mi si mie ceva de mancare!» Si ma apuc sa-i fac cate o friptura sau alte specialitati la cuptor. Eu insa ma straduiesc sa iasa lucrurile perfect si, in timp ce cuptorul isi face si el treaba, Oana mananca deja 5 ciocolate. Sau diverse alte prostii”. Adica? „Adica isi desface, de exemplu, o conserva cu scoici si caracatita sau alte asemenea. Si cand e gata friptura pentru care m-am chinuit atat, ei nu ii mai este foame. Nici nu imi dau seama cum este atat de zvelta, pentru ca am vazut-o de multe ori mancand seara dulciuri sau rontaind diverse.” Acesta nu e insa un motiv de suparare pentru Pepe. „S-au scris atatea lucruri despre noi si au fost publicate atatea fotografii facute de paparazzi incat acum ma supar extrem de greu.”

Prezentatorul de la Antena 1 spune ca preferintele lui in domeniul culinar sunt extrem de simple. Pentru ca mananca rapid, alege de obicei un gratar si multa salata proaspata. „In rest, spre rusinea mea, n-am mai fost de multa vreme la sala de sport. Adica de vreo 3 luni. Am avut extrem de multe concerte mai ales de cand ne-am marit trupa si aparem 10 oameni pe scena. Inainte, insa, mergeam de cel putin 3 ori pe saptamana la sala de sport”, spune el. Si facea lucrul acesta de ani buni. Si promite sa revina la acest obicei sanatos.

Text: ANDREEA GROZA    Foto: ADRIAN STOICOVICIU
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Filtreaza atent orice informatie!
Filtreaza atent orice informatie!
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân