Penelope Cruz, alegere neinspirată la premiera noului ei film?

Renumită pentru frumuseţea ei latină, Penelope Cruz a fost mai mereu apreciată de criticii de modă pentru stilul vestimentar adaptat la formele voluptoase. Însă, la premiera filmului Twice Born, de la Toronto, actriţa nu a mai ţinut cont de sfaturile stiliştilor.
  • Publicat:
Penelope Cruz, alegere neinspirată la premiera noului ei film?

Renumită pentru frumuseţea ei latină, Penelope Cruz a fost mai mereu apreciată de criticii de modă pentru stilul vestimentar adaptat la formele  voluptoase. Însă, la premiera filmului Twice Born, de la Toronto, actriţa nu a mai ţinut cont de sfaturile stiliştilor.

Penelope Cruz a ales o rochie roz pal, vizibil despicată, accesorizată cu un decolteu adânc, sandale aurii şi un clutch de aceeaşi culoare, trecând peste regula o singură parte a corpului la vedere.

Deşi a trecut abia un an de când a născut un băieţel şi are 38 de ani, cea care a fost de nenumărate ori comparată cu Sophia Loren a revenit la formele iniţiale bine bine conturate.

Însă, dacă rochia de la Festivalul de Film de la Toronto o avantajează sau nu, rămâne numai la aprecierea dumneavoastră:

 

 

Sursă: hepta

Citeşte şi: Penelope Cruz are o soră HOT! Mónica Cruz, provocatoare în lenjerie sexy

Bucătăreasa Penelope Cruz: Să fii casnică este cel mai bun lucru din lume

Penelope Cruz, pentru a doua oară mămică

Urmărește CSID.ro pe Google News
Bianca Dragomir - Redactor
De-a lungul timpului redactor la mai multe publicații de lifestyle sau copywriter, Bianca este autoarea cărții „Toți câinii aleargă după fluturi” și, de curând, studentă în cadrul Masterului de Antropologie al SNSPA. Uneori mai schițează poeme, alteori visează cum, într-o zi, va ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”