Penelope Cruz, alegere neinspirată la premiera noului ei film?

Renumită pentru frumuseţea ei latină, Penelope Cruz a fost mai mereu apreciată de criticii de modă pentru stilul vestimentar adaptat la formele voluptoase. Însă, la premiera filmului Twice Born, de la Toronto, actriţa nu a mai ţinut cont de sfaturile stiliştilor.
Penelope Cruz, alegere neinspirată la premiera noului ei film?

Renumită pentru frumuseţea ei latină, Penelope Cruz a fost mai mereu apreciată de criticii de modă pentru stilul vestimentar adaptat la formele  voluptoase. Însă, la premiera filmului Twice Born, de la Toronto, actriţa nu a mai ţinut cont de sfaturile stiliştilor.

Penelope Cruz a ales o rochie roz pal, vizibil despicată, accesorizată cu un decolteu adânc, sandale aurii şi un clutch de aceeaşi culoare, trecând peste regula o singură parte a corpului la vedere.

Deşi a trecut abia un an de când a născut un băieţel şi are 38 de ani, cea care a fost de nenumărate ori comparată cu Sophia Loren a revenit la formele iniţiale bine bine conturate.

Însă, dacă rochia de la Festivalul de Film de la Toronto o avantajează sau nu, rămâne numai la aprecierea dumneavoastră:

 

 

Sursă: hepta

Citeşte şi: Penelope Cruz are o soră HOT! Mónica Cruz, provocatoare în lenjerie sexy

Bucătăreasa Penelope Cruz: Să fii casnică este cel mai bun lucru din lume

Penelope Cruz, pentru a doua oară mămică