Pantoful Cenuşăresei – o bijuterie în valoare de jumătate de milion de dolari

Cine ar fi crezut că modesta Cenuşăreasă îşi permite UN(!) pantof de 500.000 de dolari?! Pentru fashionistele contemporane înnebunite după pantofi şi cu dare de mână, Kathryn Wilson (cel mai de succes designer de pantofi din Noua Zeelandă) şi Sarah Hutchings (Orsini Fine Jewelry) au făcut dintr-un simplu pantof o operă de artă.
  • Publicat:
Pantoful Cenuşăresei – o bijuterie în valoare de jumătate de milion de dolari

Cine ar fi crezut că modesta Cenuşăreasă îşi permite UN(!) pantof de 500.000 de dolari?!

Pentru fashionistele contemporane înnebunite după pantofi şi cu dare de mână, Kathryn Wilson (cel mai de succes designer de pantofi din Noua Zeelandă) şi Sarah Hutchings (Orsini Fine Jewelry) au făcut dintr-un simplu pantof o operă de artă.

Cu ajutorul unei pensete, a unui adeziv special şi cu o precizie chirurgicală, Sarah a adăugat diamante albe de cea mai bună calitate, unul câte unul, pe suprafaţa pantofului clasic, cu toc înalt.


“Ca majoritatea femeilor, suntem iubitoare de pantofi şi ne-am dorit să creăm un model de pantof care să poarte însemnătatea luxului şi a poveştilor cu prinţese”, au spus creatoarele.

Întregul proces de asamblare a operei de artă a durat peste 50 de ore iar “Pantoful de Diamant”, cum a fost supranumit, este expus, încă din luna octombrie a anului trecut, în cadrul showroom-ului Orsini Fine Jewellry din Auckland, Noua Zeelandă, unde urmează să fie vândut în cadrul unei licitaţii.

Să vedem acum cine se înghesuie să cumpere perechea incompletă a pantofului de basm. Avem aspirante la titlul de Prinţesă?

Urmărește CSID.ro pe Google News
Paula Rotaru - Senior Editor
Senior Editor, [email protected] A făcut parte din echipa Ce se întâmplă, Doctore? în perioada aprilie 2013-decembrie 2023. Articolele sale cuprind informații despre diverse afecțiuni, alimentația echilibrată, îngrijirea pielii și sănătatea emoțională. Colaborări: Viața ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân