Pantoful Cenuşăresei – o bijuterie în valoare de jumătate de milion de dolari

Cine ar fi crezut că modesta Cenuşăreasă îşi permite UN(!) pantof de 500.000 de dolari?! Pentru fashionistele contemporane înnebunite după pantofi şi cu dare de mână, Kathryn Wilson (cel mai de succes designer de pantofi din Noua Zeelandă) şi Sarah Hutchings (Orsini Fine Jewelry) au făcut dintr-un simplu pantof o operă de artă.
04.04.2013
Pantoful Cenuşăresei – o bijuterie în valoare de jumătate de milion de dolari

Cine ar fi crezut că modesta Cenuşăreasă îşi permite UN(!) pantof de 500.000 de dolari?!

Pentru fashionistele contemporane înnebunite după pantofi şi cu dare de mână, Kathryn Wilson (cel mai de succes designer de pantofi din Noua Zeelandă) şi Sarah Hutchings (Orsini Fine Jewelry) au făcut dintr-un simplu pantof o operă de artă.

Cu ajutorul unei pensete, a unui adeziv special şi cu o precizie chirurgicală, Sarah a adăugat diamante albe de cea mai bună calitate, unul câte unul, pe suprafaţa pantofului clasic, cu toc înalt.


“Ca majoritatea femeilor, suntem iubitoare de pantofi şi ne-am dorit să creăm un model de pantof care să poarte însemnătatea luxului şi a poveştilor cu prinţese”, au spus creatoarele.

Întregul proces de asamblare a operei de artă a durat peste 50 de ore iar “Pantoful de Diamant”, cum a fost supranumit, este expus, încă din luna octombrie a anului trecut, în cadrul showroom-ului Orsini Fine Jewellry din Auckland, Noua Zeelandă, unde urmează să fie vândut în cadrul unei licitaţii.

Să vedem acum cine se înghesuie să cumpere perechea incompletă a pantofului de basm. Avem aspirante la titlul de Prinţesă?

Paula Rotaru
Paula Rotaru
A debutat în presa de sănătate în anul 2011, în redacția Farmacia Ta. Doi ani mai târziu intră în echipa Ce se întâmplă, Doctore?, alături de care este și astăzi. Ține legătura cu medici din toate specialitățile și vă aduce zilnic informații despre diverse afecțiuni, alimentație, ... citește mai mult
Recomandare video
Cea mai bună pâine pentru slăbire: pastila de dietă