Pamela Anderson se iubeste cu un arab

Pamela Anderson a renuntat in sfarsit la iubirea pentru vesnicii Tommy Lee si Kid Rock in favoarea unui seic din Abu Dhabi, potrivit femalefirst.co.uk .
  • Publicat:
Pamela Anderson se iubeste cu un arab
Pamela Anderson se iubeste cu un arab

Pamela Anderson a renuntat in sfarsit la iubirea pentru vesnicii Tommy Lee si Kid Rock in favoarea unui seic din Abu Dhabi, potrivit femalefirst.co.uk.

Ajunsa la 41 de ani, actrita si-a gasit linistea in bratele unui print din Emiratele Unite Arabe. Cei doi s-au intalnit prima data in luna iunie, cand Pamela a vizitat Abu Dhabi, alaturi de Fundatia Make a Wish. La scurt timp, actrita a anuntat ca se va alatura familiei princiare pentru a construi un eco-hotel in Abu Dhabi.

De atunci, nou-formatul cuplu s-a afisat cu nonsalanta de cateva ori intr-un club din Los Angeles. Prietenii blondei sunt extrem de incantati de achizitia acesteia, spunand ca printul este foarte frumos si formeaza un cuplu fericit alaturi de Pam.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Recomandare video
Totul despre stenoza aortică: „Pacientul poate ajunge chiar și la vârsta de 30 de ani să necesite înlocuire de valvă aortică cu o proteză”