Ochelari pentru priviri celebre

Indiferent de sezon, orice tinuta poate fi asortata cu suc­ces cu o pereche de ochelari de soare. Vedetele stiu cel mai bine aceasta lectie. Creatorii se bat sa ofere modele care mai de care mai extravagante si care ar putea sa faca, practic, pe oricin
  • Publicat:
Ochelari pentru priviri celebre
Ochelari pentru priviri celebre

Jennifer Lopez – diamante peste tot

Doamna Lopez e o pasionata a mo­delelor anilor ‘60 – ‘70 si chiar are o colectie considerabila de ochelari de soare care provin din anii aceia ne­buni. Dar sa nu va inchipuiti ca nu isi ia cu tona ochelari de soare care sunt acum in tendinte. Ea e obsedata sa aiba factor mare de protectie solara si sa sclipeasca macar putin. Are cateva modele cu diamante in valoare de 25.000 $. Intentioneaza sa isi protejeze si micutii cu ochelari de soare din vara aceasta.

Mariah Carey – scump, foarte scump

Mariah Carey a afisat toate modelele posibile de ochelari de soare. Conditia pe care isi bazeaza alegerile la acest capitol? Sa fie extrem de scumpe. Se spune ca ea merge mereu la shopping impreuna cu preaiubitul ei caine si ca soferul o asteapta in pragul magazinului. Dupa mai bine de o ora petrecuta intr-un magazin de lux, ritualul este urmatorul: Mariah da soferului cainele, iar el ii ofera politicos o (alta) pereche de ochelari de soare.

Victoria Beckham – la reciclat

Lucrurile nu sunt asa de simple cu Victoria pentru ca aproape tot ceea ce face ea este excesiv. A slabit excesiv, are excesiv de multe haine, excesiv de multi stilisti care graviteaza in jurul ei si, firesc, excesiv de multe accesorii. Victoria isi ia intr-un singur sezon nu mai putin de 100 de perechi de ochelari de soare. Cate perechi ajunge sa poarte, probabil nici ea nu stie. Cert este ca ochelarii beneficiaza si de protectie solara si, ciudat, au un design relativ simplu. Oricum, Victoria se declara si ecologista, asa ca fiecare colectie e data la. reciclat. (…)

Cititi continuarea in editia tiparita.

Foto: GULIVER, RED DOT, REUTERS

Urmărește CSID.ro pe Google News
Cuibusor nebun de staruri
Cuibusor nebun de staruri
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân