Cuibusor nebun de staruri

25 de camere, 10 bai, piscina acoperita, piscina in aer liber, sala de sport, sauna, sala de masaj, home cinema plus o alta casa pentru oaspeti. Cam asa arata casa unui star. Firesc, pretul este pe masura.
  • Publicat:
Cuibusor nebun de staruri
Cuibusor nebun de staruri

Sa spunem ca ai succes la Hollywood, ca paparazzii alearga zile in sir dupa tine, ca ai o armata de servitori, o mama isterica, un tata mai putin prezent in viata ta, ca te-a promovat Madonna si ca te-ai sarutat cu ea pe scena. Sigur, ai mai avea doi copii la fostul sot si ore limitate in care te poti juca cu ei. Si milioanele ar curge in conturile tale.

Atunci, te-ai numi Britney Spears. Si pe ce sa cheltui banii, in afara de lucruri scumpe, dar consumabile de genul masini, iahturi, avioane? Iti iei o casa in Malibu de 25 de milioane de dolari. Britney se lafaie practic intr-un mic oras, in care are de la spalatorie la propriul fast-food. In casa, lucreaza 40 de servitori, fiecare cu atributii clare. Unul dintre oamenii care muncesc pentru ea are in fisa postului „sa faca sa miroasa apa din piscina a brad”… Dar Britney nu este singura care „a aruncat” multe milioane pe proprietate imobiliara. (…)

Cititi continuarea in editia tiparita.

Foto: REUTERS, RED DOT

Urmărește CSID.ro pe Google News
VJ Ela sustine donarea de sange
VJ Ela sustine donarea de sange
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân