VJ Ela sustine donarea de sange

VJ Ela a participat miercuri, 28 mai, la campania "Doneaza sange! Fii erou", desfasurata in incinta Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila". VJ-ita MTV nu este la prima "abatere" de acest gen, este fiind deja posesoarea unui carnet de donator
VJ Ela sustine donarea de sange
VJ Ela sustine donarea de sange

“Sustin aceasta initiativa, voi mai dona sange pentru ca este nevoie, mai ales ca am grupa de sange 01 RH negativ. Mi s-a spus ca aceasta grupa este extrem de folositoare, fiind foarte rara si ca este considerata “donator universal”.

In plus, nu doare nimic, iar acolo au grija de tine niste oameni deosebit de draguti. Consider ca donarea de sange este cel mai simplu mod in care poti contribui la salvarea de vieti.

Campania s-a intitulat “Doneaza sange! Fii erou!”, adevaratii eroi fiind de fapt organizatorii, pentru ca se implica in astfel de actiuni umanitare. Daca donezi faci intr-adevar o fapta buna, dar o faci in primul rand pentru tine!

Pentru ca poti, pentru ca te vei simti mai bine cu tine si pentru ca asa este normal in orice tara civilizata. In plus, primesti si ciocolata”, a declarat zambind VJ Ela.

Articol exclusiv online.

Cea mai puternica femeie din lume
Cea mai puternica femeie din lume