Nu o să crezi ce cuplu celebru vrea să plece în spaţiu în luna de miere!

Mult anunţata nuntă a acestui cuplu s-a tot lăsat aşteptată, iar între timp au început să apară tot felul de zvonuri referitoare la planurile de organizare. Printre acestea, destinaţia pe care cei doi viitori miri ar fi ales-o pentru luna de miere este de-a dreptul... fantasmagorică!
  • Publicat:
Nu o să crezi ce cuplu celebru vrea să plece în spaţiu în luna de miere!

Mult anunţata nuntă a acestui cuplu s-a tot lăsat aşteptată, iar între timp au început să apară tot felul de zvonuri referitoare la planurile de organizare. Printre acestea, destinaţia pe care cei doi viitori miri ar fi ales-o pentru luna de miere este de-a dreptul… fantasmagorică!

Cei doi îndrăgostiţi îşi trăiesc din plin povestea de iubire. Plănuiesc să se căsătrească vara aceasta şi să plece în luna de miere în spaţiu! Da, aţi citit bine! Este vorba despre Mila Kunis şi Ashton Kutcher care, după ce vor face o nuntă în Marea Britanie, plănuiesc să plece în spaţiu, prin compania care se ocupă cu aşa ceva a lui Sir Richard Branson.

Celebrul om de afaceri a dezvoltat un proiect care le permite persoanelor doritoare să facă o plimbare de 2 ore în spaţiu, iar Ashton a cumpărat deja biletele pentru el şi Mila. Actorul a plătit 248.000 de lire sterline pentru a se îmbarca, alături de iubita lui, în zborul Virgin Galactic.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân