Rihanna este artista cu cele mai multe vizualizări pe Youtube

Cântăreaţa Rihanna l-a depăşit pe Justin Bieber şi ocupă, începând de marţi, primul loc în topul artiştilor ale căror videoclipuri au generat cele mai multe vizualizări pe site-ul YouTube, informează billboard.com. Cele 77 de videoclipuri cu Rihanna, postate pe canalul oficial de pe YouTube dedicat cântăreţei din Barbados, au generat un total de 3,784 miliarde de vizualizări, depăşind cele 79 de videoclipuri ale cântăreţului Justin Bieber cu aproximativ 2 milioane de vizualizări.
Rihanna este artista cu cele mai multe vizualizări pe Youtube

Cântăreaţa Rihanna l-a depăşit pe Justin Bieber şi ocupă, începând de marţi, primul loc în topul artiştilor ale căror videoclipuri au generat cele mai multe vizualizări pe site-ul YouTube, informează billboard.com, citată de Mediafax.

Cele 77 de videoclipuri cu Rihanna, postate pe canalul oficial de pe YouTube dedicat cântăreţei din Barbados, au generat un total de 3,784 miliarde de vizualizări, depăşind cele 79 de videoclipuri ale cântăreţului Justin Bieber cu aproximativ 2 milioane de vizualizări.

Canalul de pe YouTube dedicat cântăreţei Rihanna este urmărit de 8,73 milioane de fani înregistraţi, în timp ce Justin Bieber beneficiază de simpatia a 4,9 milioane de fani înregistraţi.
Rihanna l-a depăşit pe rivalul ei canadian şi pe Facebook, artista din Barbados primind 72,3 milioane de „Like”-uri, spre deosebire de Justin Bieber, care a primit 54,3 milioane de „Like”-uri.

Tânărul canadian a fost depăşit şi pe Twitter, după ce Lady Gaga a devenit la începutul acestui an prima persoană cu peste 40 de milioane de admiratori.

Topul vizualizărilor de pe YouTube este completat de rapperul sud-corean Psy (3,1 miliarde), Eminem (2,4 miliarde) şi Lady Gaga (2,25 miliarde).