Nicoleta Luciu era insarcinata in luna a noua cand a interpretat scena in care a nascut Roza

Nicoleta Luciu, interpreta Rozei din “Regina”, era insarcinata in luna a noua cand a jucat scena nasterii din telenovela.
  • Publicat:
Nicoleta Luciu era insarcinata in luna a noua cand a interpretat scena in care a nascut Roza
Nicoleta Luciu era insarcinata in luna a noua cand a interpretat scena in care a nascut Roza

Nicoleta Luciu, interpreta Rozei din “Regina”, era insarcinata in luna a noua cand a jucat scena nasterii din telenovela. ACASA va difuza un episod plin de emotie joi, 27 noiembrie de la ora 20:30, in care Roza va da nastere copilului pe care il asteapta cu Don Luciano.

Pe toata perioada sarcinii din telenovela, Nicoleta a fost insarcinata si in viata reala, lucru care a ajutat-o in interpretarea mai buna a rolului de femeie gravida. Cele doua sarcini au evoluat in paralel, astfel ca scena nasterii din telenovela a fost filmata cu putin timp inainte de nasterea din realitate.

“Eram in luna a noua cand am filmat scena nasterii si toata lumea avea mari emotii pentru ziua aceea. M-am sfatuit cu doctorul inainte de filmare si am vorbit despre potentialele riscuri asa ca stiam ca este posibil sa imi provoc o nastere reala in momentul in care fac aceasta scena.

Pe tot parcursul zilei de filmare a fost langa mine la cadru un doctor, asa ca m-am simtit in siguranta. Am filmat aproximativ 25 de secvente in acea zi, eu m-am simtit bine si totul a iesit perfect”, marturiseste Nicoleta Luciu.

Tot in episodul de joi, 27 noiembrie, de la ora 20:30, telespectatorii vor vedea ce dificultati va intampina Roza la nastere si cum o ajuta Sulfina si Spania intr-un moment atat de important, in “Regina”, ACASA.

Alaturi de Nicoleta Luciu, la aceasta secventa ia parte si Zambila, interpretata de Ioana Ginghina, actrita care a trecut si ea printr-o experienta similara, filmand in telenovela “Inima de tigan”, in cimitir, nasterea copilului pe care il astepta cu Giani.
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân