Nicole Kidman, coplesita de indatoririle de mama

Actrita australiana Nicole Kidman, care in luna iulie a nascut primul sau copil biologic, o fetita care a primit numele de Sunday Rose, este coplesita de indatoririle de mama.
  • Publicat:
Nicole Kidman, coplesita de indatoririle de mama
Nicole Kidman, coplesita de indatoririle de mama

Actrita australiana Nicole Kidman, care in luna iulie a nascut primul sau copil biologic, o fetita care a primit numele de Sunday Rose, este coplesita de indatoririle de mama, mai ales in conditiile in care s-a intors la lucru la cateva saptamani de la nastere, informeaza femalefirst.co.uk.

Prietenii actritei australiene sunt ingrijorati de faptul ca Nicole este cu cinci kilograme mai slaba decat inainte de a ramane insarcinata. "De la inceput, Nicole a fost foarte hotarata sa piarda rapid greutatea acumulata in timpul sarcinii. La doar o saptamana dupa ce a nascut, ea si-a recapatat silueta de inainte de sarcina", a declarat o sursa apropiata vedetei.

"Credem ca are cu cinci kilograme mai putin decat avea inainte de a ramane insarcinata, cand cantarea 57 de kilograme", a adaugat aceasta. "Nicole a inceput repetitiile pentru nou sau muzical, «Nine», la doar cateva saptamani dupa ce a nascut-o pe Sunday. Danseaza doua sau trei ore pe zi. Si pe deasupra, a reinceput sa faca exercitii fizice cu un antrenor – yoga, pilates, inot si jogging", a mai spus aceeasi sursa.

Recent, Nicole a fost surprinsa aratand foarte obosita cand, alaturi de sotul sau, cantaretul de muzica country Keith Urban, si-a vizitat familia in tara sa natala, Australia. "Au zburat la Sydney pentru a petrece ceva timp alaturi de familie, insa Nicole a izbucnit in lacrimi la doar cateva ore dupa aterizare. Se pare ca este coplesita", a adaugat sursa.

Nicole Kidman a nascut bebelusul, primul ei copil biologic, in iulie, intr-un spital din Nashville, Tennessee. Actrita mai are doi copii, adoptati impreuna cu fostul sau sot, Tom Cruise, – Isabella, in varsta de 15 ani, si Connor, in varsta de 13 ani.

 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Diana Suciu
Diana Suciu este un jurnalist cu experienţă în realizarea de ştiri şi articole pentru on line, fiind unul dintre primii redactori ai site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”. De-a lungul timpului, Diana Suciu a scris sute de ştiri, articole şi interviuri atât pentru revista “Ce se întâmplă, ...
citește mai mult
Pe unde isi mai petrec starurile vacanta
Pe unde isi mai petrec starurile vacanta
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân