Pe unde isi mai petrec starurile vacanta

„Daca sunt impreuna cu Hugh (Hugh Grant, n.red., fostul logodnic), Arun (sotul) si Damian (fiul), imi pot inchide celularul.
  • Publicat:
Pe unde isi mai petrec starurile vacanta
Pe unde isi mai petrec starurile vacanta

„Daca sunt impreuna cu Hugh (Hugh Grant, n.red., fostul logodnic), Arun (sotul) si Damian (fiul), imi pot inchide celularul. Nimeni altcineva nu mai conteaza”, spunea modelul si actrita britanica Elisabeth Hurley. O declaratie confirmata zilele acestea, cand cei trei, insotiti de alti cativa apropiati, printre care si actuala logodnica a lui Grant, se distreaza impreuna intr-o vacanta la Saint Tropez.

De altfel, aceasta este cea de-a doua vacanta pe care Liz o petrece impreuna cu actualul si fostul partener, dupa ce, anul trecut, cei trei au ales insulele Seychelles. Din gasca Hurley-Grant nu lipseste, de aceasta data, nici David Furnish, partenerul de viata al lui Elton John, care isi petrece, la randul sau, vacanta, tot in Saint Tropez.

Locul de distractie preferat de starurile britanice, pe Riviera Franceza, este exclusivistul Club 55. Cateva dintre celebritati profita de Festivalul de Film de la Venetia, pentru a petrece cateva zile de vacanta in compania celor dragi.

Este cazul lui George Clooney si al lui Brad Pitt, care isi prezinta aici si cel mai recent proiect realizat impreuna. Cel mai celebru tatic din lume este insotit de acesata data de fiul sau, Pax Thien. In gondolele din Venetia se plimba, in acesata perioada, si Natalie Portman sau Mickey Rourke.
 
Stella McCartney, sotul ei Alasdhair si unul dintre cei trei copii ai lor sunt oaspetii de onoare pe iahtul lui Flavio Briatore si ai proaspetei sale sotii, Elisabetta Gregoraci, care isi petrec, in Palma De Mallorca, luna de miere.
Giorgio Armani a ales ca, in aceasta vara, sa-si petreaca vacanta pe insula greceasca Mykonos – devenita, mai nou, una dintre destinatiile favorite ale celebritatilor din toata lumea. Printre ele, Queen Latifah, Hugh Jackman si Paris Hilton. (A.E.M.)
 
 

Urmărește CSID.ro pe Google News
Elena Nistor
Elena Nistor este redactor colaborator al site-ului “Ce se întâmplă, doctore?”, articolele sale fiind dedicate sănătăţii şi sexualităţii. Temele pe care le abordează Elena Nistor se bucură de mare succes în rândul celor care îşi doresc să afle informaţii utile în ceea ce priveşte ...
citește mai mult
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân