Neti Sandu a avut parte de o vacanţă de vis pe meleagurile turceşti

Neti Sandu, prezentatoarea Horoscopului din fiecare dimineaţă de la Pro Tv, tocmai s-a întors dintr-un sejur plin de surprize plăcute, petrecut alături de nepoţi şi de prieteni pe meleaguri turceşti. “Surpriza cea mare a concediului din Antalya a fost logodna nepoatei mele, Alice. Prietenul ei a cerut-o în căsătorie şi, cu toate că nimeni nu avea idee de planurile lui, totul a părut natural şi firesc. Se potrivesc foarte bine, sunt împreună de ceva vreme şi vin amândoi din lumea sportului.”, povesteşte realizatoarea Horoscopului.
  • Publicat:
Neti Sandu a avut parte de o vacanţă de vis pe meleagurile turceşti

Neti Sandu, prezentatoarea Horoscopului din fiecare dimineaţă de la Pro Tv, tocmai s-a întors dintr-un sejur plin de surprize plăcute, petrecut alături de nepoţi şi de prieteni pe meleaguri turceşti.

“Surpriza cea mare a concediului din Antalya a fost logodna nepoatei mele, Alice. Prietenul ei a cerut-o în căsătorie şi, cu toate că nimeni nu avea idee de planurile lui, totul a părut natural şi firesc. Se potrivesc foarte bine, sunt împreună de ceva vreme şi vin amândoi din lumea sportului.”, povesteşte realizatoarea Horoscopului.


Adepta plăcerilor simple, Neti spune că cel mai tare s-a bucurat de… apă!

“Când intri în mare sau chiar şi în piscină, parcă ţi se duc toate greutăţile şi toată oboseala. M-am relaxat foarte mult, cred că apa m-a făcut atât de fericită”, spune Neti.
Deşi recunoaşte că este mai mult genul turistului pasiv, căruia îi place să se relaxeze pe şezlong, Neti a avut parte în cele 10 zile de vacanţă atât de odihnă, cât şi de distracţie:

“În fiecare seară era câte un spectacol interactiv, chiar şi eu am jucat într-un show. Nepoţii mei au participat, în schimb, la toate jocurile şi întrecerile posibile. Într-o seară am avut party cu spumă, în alta, «garden party» pe un teren de fotbal, unde turiştii s-au jucat celebrul «rodeo» ”, îşi aduce aminte aceasta.

Cum în vacanţă până şi regulile dietei sunt mai flexibile, Neti s-a lăsat pradă bunătăţilor dulci din meniu:

“Aveau nişte cornuri cu susan atât de fine, se desfăceau exact ca o dantelă. Mi-au plăcut şi plăcintele cu brânză, dar şi baclavalele lor, care nu erau deloc greţoase şi puteau fi mâncate chiar şi pe căldura aceea de 38 de grade”.

Astrologul recunoaşte că nu mănâncă aşa ceva în mod normal, însă voleiul pe plajă şi mişcarea în apă au ajutat-o să nu depună nici un kilogram.


La întoarcerea în Bucureşti, Neti a venit cu bateriile încărcate, dar şi cu două suveniruri preţioase:
“Mi-am cumpărat un inel cu ametist şi un ceas din aeroport, roz – bonbon cu pietricele, seamănă cu un jeleu şi mi se potriveşte foarte bine”, declară celebrul astrolog.

Urmărește CSID.ro pe Google News
Recomandare video
Tratamentul personalizat în cancerul de sân